Summer party "Persenk 2021" впечатли Родопите

Грандиозно  Summer Party “Persenk” 2021 даде старт на летните емоции в Девин. Целодневното събитие бе организирано от Термален Аквапарк Персенк и СПА Хотел Персенк и събра стотици хора, които съчетаха приятното забавление със здравословна почивка. 

Разположен на 710 метра надморска височина Персенк е първият термалек аквапарк, който съчетава лечебната сила на водата с атрактивни съоръжения, басейни и забавления. Сгушен във величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух, той е идеален избор за семейна почивка, особено заради наличието на няколко вида минерални извора. 
Стартът на летните емоции започна още в 10 сутринта, когато Термален Аквапарк Персенк се превърна в импровизирана „Арена на дуелите“. Гостите бяха посрещнати от част, от емблематичните участници от Фермата: Боби, Мария и Хепи Ванче и имаха възможност да изпробват силите и уменията си, в различни по трудност и сложност игри, заедно с телевизионните звезди.
В програмата, на най-голямото лятно събитие, присъства и още един от запомнящите се участници от Фермата – Дани Белев. Той въвлече малките посетители в едно магично приключение със своите изумителни фокуси, а в ранния следобед започна незабравима салса фиеста! 
Гостите преживяха горещи емоции и огнени ритми с латино танците на Salsa con Miguel и дегустираха ледени коктейли под звуците на известни миксове и парчета от DJ ISP.
За ценителите на добрата храна, се състоя Галавечеря, съчетана с вечерна програма в ресторант-градина „Модър“ – ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО. Водещи на  програма бяха любимите телевизионни продуценти  – Иван Христов и Андрей Арнаудов, които откриха вечерта с  една позната и забавна игра, а много аплодисменти събра изпълнението на Тримата Тенори - Уникалните гласове, които изпълниха арии от популярни опери, световни евъргрийни и завършиха участието си с вечна руска класика.
Специалният гост на галавечерята,  бе една звезда, за която няма невъзможни стилове! Ангелският глас на изящната Нели Петкова зарадва публиката с любими песни и се погрижи за доброто настроение на всички гости до края на вечерта. 
Купонът продължи до сутринта с едно незабравимо After Party, в нощен бар "Downtown" в СПА Хотел Персенк 5*.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме