Тодоров: Феновете са прави, тръгвам си

Георги Тодоров, наставникът на "Левски", прие критиките от трибуните и обяви, че подава оставка след 1:2 от "Черно море".

"Неопитността, несигурността са в основата на поражението - обяви Тодоров. - Имахме възможност да удвоим резултата, но прибързани действия ни попречиха. Всеки мач едни и същи грешки, вече се уморих. Хората са прави, искат бегове, искат игра. Заради глупави грешки загубихме и срещу "Славия". Явно "Левски" е висока топка за някои от футболистите чисто психологически. Напълно заслужено "Черно море" победи."

На въпрос дали феновете ще получат желаната от тях оставка, Тодоров обяви: "Ще я получат. Аз знам през какво съм минал през тези четири месеца и как събрах този отбор. Лесно е да се говори, че няма бегове. Вече ми омръзна. Грешките на играчите са в основата на моята оставка. Не се взимат поуки, става глуповато."

След мача с "Партизан" треньорът загатна за интриги в съблекалнята, които допълнително влияят на отбора: "Няма смисъл да говоря за интригите в клуба. Това е и причината да се отвратя от това нещо. В един сайт изкараха, че съм лъгъл, че даден футболист е контузен, пък той бил здрав и е готов да играе. Да се занимавам със странични неща и тъпи интриги е излишно. Футболът е за мъже и с това трябва да приключим."

Коментари

Задължително поле