Всичко, което искаш да носиш през този фестивален сезон

photocredit: remixshop.com

Горещо време... Забавни моменти с приятели… Музика и филми от любимите ти артисти… Каравани с храна... Всичко това означава само едно - време е за фестивали. Без значение на кои от тях ще отидеш това лято, искаш да изглеждаш страхотно и да се чувстваш удобно. Добрата новина е, че опциите са безкрайни. От ярки рейв находки до пастелен котиджкор, Remix  ти предоставя огромен избор.

Remix е уникална модна дестинация, в която купуваш дрехи и аксесоари - нови или секънд хенд, от топ марки, с топ отстъпки, а също продаваш модните артикули, които вече не носиш. Филтрирай по размер, цвят, стил и цена, за да направиш лова на съкровища лесен, без компромис към стила или бюджета си. И скоро ще имаш всичко, което искаш да носиш това лято.

Все пак, освежаването на фестивалния стил изисква място. Затова, преди да откриеш своите нови находки, Remix ти помага да освободиш гардероба си от запазените дрехите и аксесоари, които вече не носиш. Вземи оферта за тях от sell.remixshop.com и ги изпрати с безплатна Remix Bag. След като дрехите ти са одобрени, ще получиш оферираното плащане, без да чакаш артикулите да се продадат. Така даваш и втори живот на дрехите си, получаваш средства за нови находки и ставаш активна част от кръговата мода. За награда, предпазваш планетата, грижейки се гардеробът ти да е свеж, а съвестта ти - чиста.

Лесно, бързо… и забавно

Кой каза, че изборът на тоалет за фестивал трябва да е труден? Избери слип мини или миди рокля, комбинирай я със сандали на платформа или боти, които да предпазват краката ти от прах, добави интересни слънчеви очила и може да танцуваш до зазоряване.

Отпразнувай уникалния си стил

Избери от многото находки втора употреба, за да създадеш фестивален аутфит точно в твоя стил. Комбинирай лъскава мини пола с ярко боди и ботуши, и открадни вниманието от сцената.   

Блести като звезда

Този летен сезон всичко блести - рокли, поли и дори банските отразяват светлината около нас. Можеш да си най-ярката звезда на всеки фестивал с тоалет, в който да заблестиш под слънчевите лъчи или под ярките сценични прожектори.

Подслади лятото

Покажи своята женствена страна с воалите и панделките на котиджкор стила, който е все така популярен. Избери рокля, която да направи фестивалното ти преживяване по-романтично или пък блуза в тази стилистика. Комбинирай с любимите си дънкови панталонки за по-небрежен, но все така женствен тоалет.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл