Зашеметяващ финал на Премиум арена в Театър на разрушението "Луда надпревара"

След невероятното шоу, което Луда Надпревара направи за своите зрители в съботният ден в град Костинброд, в неделният ден зрителите успяха да се насладят на зрелищни битки, брутални удари, каскади, кал и много хвърчащи ламарини. Жребият определи 9 битки.

Нежният пол далеч не беше за подценяване. В първата тройна женска битка победи Криси със своята Хонда, а във втората Нелия със Сузуки, които се класираха за финала на надпреварата. В третата битка сили мериха Нончев със Мазда 3 срещу Павлин с Пежо 306, но лъвчето се предаде и изпрати Нончев на полуфиналите. Следващите две битки бяха между отпадналите и възстановени коли от съботния ден, все пак момчетата цяла нощ са заварявали, сглобявали и подготвяли автомобилите си, за да могат да продължат битката в неделния ден и да грабнат “Златен билет” за финала. Победители са Петър със своята уникална червена Лада и Краси с Афа, но в битката между тях, на косъм се изплъзна победата от Пепи и Краси бе първият финалист получил “Златен билет” за финала. В полуфиналните битки, Влади с Опел Астра надви над маздата на Станислав, а Нончев с Мазда 3 разгроми червената Корсичка на Крум.

Финалът бе черешката на тортата, за титлата “Автогладиатор № 1” се бориха две жени и трима мъже. След 15 минутна битка, 5-та в надпреварата се класира Нелия със Сузуки. Опела на Пепи го предаде и се класира на четвърто място, след 25 минути зрелищна битка, на 3-то място се класира Нончев. Битката за първото място бе супер оспорвана, Криси не се предаваше и до последно нанасяше удари върху Алфата на Краси. Накрая пилотите нанесоха няколко челни удари, които бяха решаващи и Краси грабна първото място. Не е за подценяване второто място, на което се класира Криси, все пак тя изпрати няколко мъже в бокса.
Какво да очаквате за събитието на 22-23 юни в град Перник...заповядайте, за да разберете. Изненадите в сезон 2024 година предстоят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили