Ритуали с икони прогонват магии

Специално заредени икони, които помагат при различни заклинания

Заклинание може да се развали и по телефона, разказват магове

Все повече българи се обръщат магове и сензитиви за развалянето на черни магии. Запознатите със злите сили разказват пред „Зодиак“, че при християните един от най-ефективните начини за избавяне от лоши влияния са специално заредени икони, които помагат при различни заклинания.

„За безплодие се работи с иконата, която е наречена специално за дете, и пред нея се правят различни ритуали. При проклятие, което ни кара да злоупотребяваме с алкохол или причиняващо депресия, се прибягва към иконата з„Неопиваема чаша“ и се правят необходимите стъпки“, заяви пред „Зодиак“ един от най-известните сензитиви Маг Вили.

Тя разказа, че за да могат да борят злите сили, иконите се зареждат по специален начин на чудодейни места.

„Аз ги нося на различни места в България, защото тук има енергия, която влияе добре на нашия народ - в Бачковския манастир, Кръстова гора, Рупите, Троянския манастир и други“, казва Вили.

От дългогодишния си опит тя споделя, че ритуалите по пречистването от злите сили са строго индивидуални, защото за тях са необходими трите имената и рождената дата. По нейните думи както черните магии могат да се правят от разстояние, така е възможно и дистанционно те да бъдат разваляни.

Според мага разговор по телефона може да свърши толкова добра работа, колкото и лична среща. „Диагностиката и изчистването се правят с ритуали, които въздействат върху енергийното поле на пострадалия човек, като се използва неговия персонален звезден код (трите имена и рождената дата). Повечето хора звънят по телефона, защото по този начин пестят от време и разходи по пътувания“, каза Маг Вили.

Тя посочи, че обикновено се правят по 9 сеанса в различно време, като първите два са в 22 ч и останалите 7 са в полунощ. Не са необходими специални предмети като снимка или дреха. „Ако се наложи, аз изпращам от моите чудодейни икони“, каза още експертът.

Магът обаче отбелязва, че процесът по пречистване на определена черна магия е индивидуален за всеки човек и зависи от много фактори. „От ключова важност е кога е направено проклятието, от кого и доколко лошата енергия е усвоена от пострадалия и семейството му“, уточни Маг Вили.

По нейните думи никога не става само с един ритуал, защото негативните влияния трябва напълно да бъдат заличени, след което да се отключи късмет - било то за семейството или за нова рожба, и тогава задължително да се направи енергийна защита.

„Има случаи, в които се прави не само една защита, най-добрата е тройната, която предпазва хората от магии за години напред“, допълни сензитивът.

 

Добрите страдат най-много

„За съжаление най-много хора, които са засегнати от черни магии, са истински добронамерените и позитивни личности“, разказа Маг Вили.

Според нейните наблюдения те дори не могат да повярват, че някой е решил да посегне именно на тях, защото те правят само добро в живота си. Те доста трудно приемат, че има толкова недоброжелателни хора в света.

„Добрите хора в повечето случаи са подвластни на отрицателни въздействия, защото имат по-отворена енергийна система, тоест тяхното поле може да бъде променено лесно както с добро, така и с лошо“, обясни пред „Зодиак“ експертът по магии.

 

Най-често поръчват раздор в семейството

Най-често срещаните черни магии са тези за любовно неразбирателство. „При тях човек е прокълнат да не може да срещне подходящия партньор в живота и съответно неуспех в създаването на семейство“, категорична е Маг Вили.

Според нея доста хора не осъзнават, че дължат своя лош късмет в намирането на перфектната половинка именно на влиянието на негативни сили.

Други често срещани черни магии са за раздяла. „Имала съм много случаи, в които едно прекрасно семейство, което живее в мир и разбирателство, изведнъж започва да изпада в непрекъснати конфликти“, допълва още експертът.

По нейните думи този вид магия е много опасна, тъй като може да раздели една от най-здравите връзки на този свят - тази между майка и дете.

Най-опасното проклятие, на което човек може да стане жертва, е вуду магията. Крайната цел винаги е смърт. „Тук може да се говори за гибел, причинена от катастрофа, някакво неочаквано събитие или пък да се предизвика здравословно състояние, на което не може да се намери точното лечение“, сподели магът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл