Алла Пугачова с видеоклип към филма "Чернобил"

Алла Пугачова във видеото.

Певицата първа изгледа лентата

В навечерието на излизането на филма на Данила Козловски "Чернобил" в мрежата се появи музикален видеоклип на Алла Пугачова , в който тя чете стихотворението на Татяна Снежина "Ние сме само гости в този живот".

Според сценария на видеоклипа певицата седи сама в празен киносалон, гледа филм и рецитира поезия.

"Алла Пугачова е епоха. Име, което абсолютно всички знаят. Страхотна певица и човек. За мен срещата - макар и малка, но най-важната за мен - и съвместната работа с Алла Борисовна се превърнаха в колосално събитие. Специално за нашия филм, Алла Борисовна напълно блестящо преосмисли песента си "Ние сме само гости в този живот", нов аранжимент за който написа прекрасният композитор на филма Олег Карпачев", казва Данила Козловски.

Както бе отбелязано в компанията Central Partnetrship, Алла Борисовна беше една от първите, които гледаха филма, и той я вдъхнови за ново пронизващо изпълнение на стихотворението на Татяна Снежина.

Съпругът на Пугачова - Максим Галкин, написа, че за съпругата му това не е просто "добър филм".

"Това е част от живота й, тъй като през далечната 86-та година Алла и екипът й отидоха в Припят с концерт по искане на управляващите. Концертът се състоя на открито, близо до мястото на произшествието. Рискът беше голям. Можеше да откаже, но все пак отиде. За Алла това беше не само професионален подвиг, но и импулс на душата", казва Галкин.

Филмът "Чернобил" ще излезе на 15 април.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура