Бивш полицейски шеф и началник от ДС се простреля в Шумен

Москва: Бойните кораби на САЩ в Черно море трябва да стоят далече от бреговете на Русия

Май Манолова: Изправени сме пред заплахата да влезем в Европа „на два стандарта“ заради храните

Тайната на моята красота? Първи душ от 3 дни

Премиерът на Япония Шиндзо Абе смята да посети Русия през пролетта на 2019 г.

Йоана Христова, зам.-кмет на София: Не би трябвало днес да има превишаване на нивата на фините прахови частици в столицата

Два милиона души протестираха вчера в Атина

Мъж потроши с камъни прозорците на Софийската синагога

В 7 града в страната е отчетено замърсяване на въздуха

Китайската икономика е забавила растежа си заради търговската война със САЩ

85 станаха жертвите на взрива от тръбопровод в Мексико

Богдан Милчев, Институт по пътна безопасност: През последните години МВР се провали в борбата с катастрофите

Грипът затвори над 460 училища и детски градини

Вижте какво е състоянието на пътищата в страната

Снежна буря и леден дъжд сковаха части на САЩ и Канада

„Баварци“ превзеха София 120 машини на BMW и MINI бяха показани в Интер Експо Център

Почитателите на BMW и MINI в България имаха възможност да се запознаят с най-новите модели и с голям брой сертифицирани употребявани автомобили и мотоциклети на специализирано изложение в София с безплатен вход за посетители. Мащабното събитие в столичния „Интер Експо Център“ събра на едно място повече от 120 коли, а освен това заинтересованите имат избор от солидното складово количество от над 680 превозни средства.

21-1a-6kol

Досега традиционното събитие на BMW и MINI бе насочено към сертифицираните употребявани коли. През настоящата година обаче няма да се провежда големият софийски автосалон за нови модели. По тази причина експото на двете марки показва и автомобилите от актуалната гама. Концепцията на събитието е да улесни потенциалните клиенти за покупка, като им предлага всичко да се случи бързо и на едно място – пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител.

21-3c-6kol

Програмите за сертифицирани употребявани коли BMW Premium Selection и MINI Next вече са утвърдени на пазара, но сега разширяват своя обхват. Занапред отпада ограничението за възраст и пробег на автомобила. Всички представители на двете марки с доказана история, пробег и безупречно техническо състояние трябва да преминат щателна инспекция на сервизни специалисти и да бъдат сертифицирани. Те ползват 24-месечна гаранция и услугите за мобилен сервиз. Така на купувачите на автомобили от второ ценово равнище се гарантира същото високо качество на продуктите и обслужването както при новите модели, както и сигурен произход и проверено техническо състояние.

21-4d-6kol

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.