„Баварци“ превзеха София

120 машини на BMW и MINI бяха показани в Интер Експо Център

Почитателите на BMW и MINI в България имаха възможност да се запознаят с най-новите модели и с голям брой сертифицирани употребявани автомобили и мотоциклети на специализирано изложение в София с безплатен вход за посетители. Мащабното събитие в столичния „Интер Експо Център“ събра на едно място повече от 120 коли, а освен това заинтересованите имат избор от солидното складово количество от над 680 превозни средства.

21-1a-6kol

Досега традиционното събитие на BMW и MINI бе насочено към сертифицираните употребявани коли. През настоящата година обаче няма да се провежда големият софийски автосалон за нови модели. По тази причина експото на двете марки показва и автомобилите от актуалната гама. Концепцията на събитието е да улесни потенциалните клиенти за покупка, като им предлага всичко да се случи бързо и на едно място – пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител.

21-3c-6kol

Програмите за сертифицирани употребявани коли BMW Premium Selection и MINI Next вече са утвърдени на пазара, но сега разширяват своя обхват. Занапред отпада ограничението за възраст и пробег на автомобила. Всички представители на двете марки с доказана история, пробег и безупречно техническо състояние трябва да преминат щателна инспекция на сервизни специалисти и да бъдат сертифицирани. Те ползват 24-месечна гаранция и услугите за мобилен сервиз. Така на купувачите на автомобили от второ ценово равнище се гарантира същото високо качество на продуктите и обслужването както при новите модели, както и сигурен произход и проверено техническо състояние.

21-4d-6kol

Коментари

Задължително поле