Пребиха 67-годишен в Павликенско Жертвата е в болница, извършителят е заловен

Прокуратурата и МВР с важен принос в неутрализирането на международна престъпна група за измами чрез фиктивна търговия с финансови инструменти

Проф. Иво Петров: Лекарство срещу краста може да се използва в борбата с Covid-19

Средните фирми остават извън мярката през ББР Схемата предвижда гарантиране на кредити в размер на 500 млн. лв.

Петима ще отговарят за неспазване на карантината в Търновско

39 нови случая на коронавирус в Китай

В Румъния очакват пика на пандемията след Великден

Йордан Цонев: Подкрепяме кабинета, предложението „60/40“ ще е работещо

Частично бедствено положение в Община Септември

Курц: За овладяване на кризата с коронавируса ще са необходими още много дисциплина и ограничения

Хайди Клум заряза диетите Харесва се такава, каквато е

Евгений Иванов, КРИБ: Благодарни сме за прецизирането на мярката 60/40, тя ще заработи

Петър Андронов: Кризата с COVID-19 ще донесе по-големи финансови щети, отколкото тази през 2008 г.

Геополитика на пандемията Коронавирусът не просто забави досегашния неолиберален модел, напротив - той го уби

Ограничава се движението в платното за Варна на виадукта край с. Потоп при 19-ти км на „Хемус”

Ванга „чакала” наследницата си в катедралата на Париж Цял живот мечтае да отиде в Нотр Дам, но ДС не я пуска

Ванга е предсказала пожара в Нотр Дам. В една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има голям пожар, казала приживе пророчицата, твърди турският вестник „Сабах“, което е пълна глупост, разбира се.

Такова предсказание никога не е правила. Нотр Дам за нея обаче е сакрално място, може би

най-важното на света

Цял живот е искала да отиде там, но Държавна сигурност не я пуска да излезе от България, защото имало сигнал, че югославските служби се канят да я отвлекат. А тя продължавала да търси начини да се свърже с духа на Нотр Дам. Чрез други хора…

Най-задълбочената изследователка на българската Касандра и наша колежка Жени Костадинова пише в „Пророчествата на Ванга”: „По тази тема се натъкнах на едно интересно изказване, направено от Ванга пред художничката Веса Цицелкова. Преди да замине за Париж, Ванга й обяснява къде точно да застане в Нотр Дам, за да й се яви „тази, която ке я наследи”. Жената вижда, докато се моли, образа на момиче, което живее на някаква улица в Париж. Проверява после има ли наистина такава улица и се оказва, че има. Но не успява да открие детето. После разказва за видението си на Ванга и тя пак продумва

„тази ке има като моята дарба”

Пред художника Любен Диманов пророчицата разказва как в предишния си живот е била дъщеря на фараонка и как духът на майка й от този живот я вика в Париж, за да се срещнат. Никога не успява да отиде, въпреси милионите, които носи на НРБ.

Според някои автори в архитектурата на катедралата в Париж е закодирана тайната на философския камък.
Преди да се влезе в храма, може да се види “нулевият километър” – меден диск, отбелязващ “центъра на Париж” – оттук се отчитат всички разстояния във Франция. Смята се, че ако стъпиш върху него и си пожелаеш нещо, то ще се сбъдне…

Този “център” символизира и изключителното значение на катедралата в живота на Париж – векове наред тук заседава парламентът, сключват се търговски сделки, коронясвани са владетели. От пожара в Нотр Дам се спаси една от най-големите реликви на християнството – тръненият венец на Христос. Дали е автентичен, е друг въпрос.

Пророчицата предрича събитията в Сирия

В книгата „Истината за Ванга” племенничката й Красимира Стоянова цитира едно от пророчествата на прочутата си леля. Тя казва: „Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде на света това време?” Не, не скоро. Още Сирия не е паднала”.

Понякога е трудно да се отсее истината от хилядите измислени „нейни“ пророчества, които бродят по света и у нас. Има обаче някои факти, които са потвърдени от няколко източника, а никой не им обръща кой знае какво внимание.

Особено много за съвременната митология са допринесли руските медии, които преди години дори бяха пуснали нейни измислени от край до край пророчества чак до 3797 година. Според тях през 2016 г. Европа трябваше да е обезлюдена пустиня. Което не се случва, както забелязвате, напротив, все повече хора напират към Стария континент.

Може би българската пророчица наистина има предвид някакво откровение, което ще получи светът, възможно е дори да говори за разкриването на божественото пред хората. Тя го описва така, цитирана в книгата „Людмила и Ванга“:

„Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос”.
Очевидно става дума за едно ментално просветление, строго индивидуално, а не за нещо, което да напомня Страшния съд.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

 1. Значи цял живот мечтала за Нотре Дам, а не за Исакиевския събор, но педсказвала как Русия ще завладее света. Нещо не се връзва.

 2. Така и не се разбра какво точно предсказа тая жена?! Уж всичко знае …

 3. Ако така наречените “ християни “ в България четяха поне малко нещо от библията щяха да знаят

  първо- Никога в историята не е имало жена пророк.
  второ- Създателя ненавижда свързването с духове и пророчества. Това е описано в Библията.

 4. ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ НЕСКОПОСАНИ СЪЧИНЕНИЯ ЗА ВРАЧКАТА ВАНГА! СТИГА С ТЕЗИ МИТОВЕ ЗА НЕЯ. ТЯ БЕШЕ ИЗКУСТВЕНО РАЗДУХВАНА ЗА ДОНОСНИЧЕНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДС. ПРЕДСКАЗА МИ, ЧЕ ЩЕ СТАНА БАЩА НА МОМИЧЕТА БЛИЗНАЦИ, ПЪК МИ СЕ РОДИ СИН. КОГАТО ЗА ВТОРИ ПЪТ ОТИДОХ С ЖЕНА СИ ПРИ НЕЯ И Й КАЗАХМЕ ТОВА, ТЯ КАЗА, ЧЕ СА НИ ОТКРАДНАЛИ БЕБЕТО. ТОВА НЕ БЕШЕ ВЯРНО, ЗАЩОТО АЗ ИЗРАЖДАХ СЪПРУГАТА СИ!

  1. @Герасим Петков, каква история! А представяте ли си какви поражения можеше да има едно такова нейно изказване (че са ви откраднали бебето) ако вие не разполагахте с пълната информация?

 5. Ванга беше проект на ДС за затъпяване и следене на населението, ДС още опитва да го прави, затова пускате тези пропагандни глупости на измамницата Ванга всяка седмица.

 6. Първо огледайте дяволските статуи закачени навсякъде по Нотрдам и след това ше ви стане ясно за каква “катедрала” говорим и на какво се кланят богохулниците! На дявола! А Ванга е минало заминало – комунистически клоун! В Русия все още й вярват и се кланят на нея като на Бог! Да не простеем като тях !

 7. В русия вярват на какви ли не комунистически клоуни,защо не и на Ванга. Някои от тях обаче са масови убийци. И работата там е вече е съвсем друга категория. Колкото до накачените дяволски статуи по Нотр Дам -на тях се кланят толкоз, колкото ти се сланяш на дявола изобразен в множество православни икони и стенописи.

 8. На онзи който си е избрал никнейм „Четете Библията“, ще му препоръчам самия да я прочете по-внимателно. Дали “ Създателя ненавижда свързването с духове и пророчества..“ аз не се наемам да бъда така категоричен. Старият Завет е пълен с пророци, споменават се духове и още не знам какво си. Относно жените пророци, които никога не ги е имало в историята, аз мога да му подскажа само за една, но достатъчно известна. Нейното име е Касандра ! Колкото до Ванга, аз нямам мнение от личен достъп до нея, но не мисля, че всички които са се докоснали до възможностите й и са получили надежда или помощ за бъдещи събития, са глупаци и прости хорица. Нито че онези които не разбират нищо извън бедния си кръгозор, но се хвърлят да го отричат, са висши гении. Каквато ще да е Ванга, в едно съм сигурен. Ако беше притежание на друга държава, от нея щеше да се направи невероятна реклама и да потичат стотици и хиляди туристи на година от целия свят. Ние очевидно не го можем. Не можем да спечелим от нищо от това, което природата, съдбата или историята е дала на тази територия !

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.