Ваня почти отпадна от „Фермата“

Емигрантката Нина надви лекоатлетката в 3 от 5 игри, но това не беше достатъчно, за да остане в шоуто

Спортистката се закани да стане първата жена-победител

Една от най-тежките седмици от началото на “Фермата: Съединение” завърши тази вечер с пореден женски дуел на Арената между шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова и учителката от отбора на емигрантите – Нина Гъдева. Ваня Стамболова постигна трудна победа във днешния дуел, в който се изправи срещу Нина. Въпреки че на пръв поглед изходът от битката между шампионката и миньончето да изглеждаше предначертан, Нина изненадващо поведе в първите три битки. Чак след това играта се обърна, късметът също се оказа на страната на Ваня. Той я споходи в четвъртата игра и тя успя да спечели надмощие.

Преди да започне битката обаче от този сезон на предаването участниците, които се състезават за оставане, гледат специални видеопослания от най-близките им хора. Тогава за първи път зрителите видяха мъжа до Ваня, за когото тя вече е споменавала по време на престоя си в шоуто и преди дни му се обясни в любов. Очевидно появата на Веселин, както се казва половинката на лекоатлетката, бе достатъчен стимул, за да не се откаже след загубата с 6:0 в първите три битки.

Благодарение на игрите за 4 и 5 точки, Ваня поведе и триумфално спечели дуела. Спортиската се е заканила още при влизането си в шоуто, че ще стане първата жена-победител във “Фермата”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл