Внимание! Безалкохолна ракия на Женския пазар

Дубиоза колектив: В България ще направим сефтето на новия си албум

Голям концерт на босненската група на 29 ноември в “Арена Армеец”

Ако днес по обед имате път към Женския пазар в столицата, може да попаднете на срамотна сцена - здрави, прави мъже продават безалкохолна ракия и пеят на това отгоре!

Става дума за акция на дивите балканци Дубиоза колектив, които по традиция правят флашмоб преди всеки свой голям концерт в България. На 29 ноември в “Арена Армец” феновете отново ще имат щастието да се срещнат с необузданите, невлизащи в никакви рамки и стандарти босненски авангардисти. Българската публиката ще има честта първа да чуе песните от най-новия им албум, който току-що е завършен, но все още не е излязъл на пазара.

А хората, които биха искали да видят спонтанната проява на Дубиоза на Женския пазар, да се снимат с тях, да сръбнат от новата им ракия Зеро или да им зададат ребром въпроса: “Кому беше нужно да се прави безалкохолна ракия?”, могат да ги причакат днес в 12 ч в средата на пазара “до портокалите”, както обясниха вчера пред “Труд” групата, която снощи направи екслузимно подгряващо парти в столичен клуб. Междувременно вчера излезе новото видео и сингъл на Дубиоза с Ману чао Cross The Line.

Коментари

Задължително поле