Всички дами полудяха по тях: новите неинвазивни процедури за топене на мазнини от БТЛ

Чувствате ли се във форма за морския сезон?

По-предвидливите от нас започват с изпитаните техники – диети и упражнения още през първите седмици след зимните празници. Физическата активност и здравословното хранене със сигурност ще допринесат за перфектната фигура.

Предизвикателствата при тези техники за здравословно отслабване са няколко:

- Отнемат време – Тренировките са времеемки и изискват постоянство, мотивация и отдаденост. В натовареното ежедневие на съвременния човек, често се оказва наистина трудно да се отделя достатъчно време за тренировки.

- Топенето на мазнините се постига сравнително бавно - нужни са поне няколко месеца, за да се постигнат трайни и забележими резултати.

- Комбинацията от хранителен режим и тренировки, която действа ефективно за топене на мазнини е различна за всеки организъм. За да постигнете набелязаните резултати първо трябва да откриете, кои диети и физическа активност ще ви осигурят желаната форма.

Как да увеличите ефекта от тренировките и здравословното хранене и да стопите излишните мазнини по-бързо от всякога?

Съвсем доскоро, много дами прибягваха до инвазивни процедури, като липосукция за оформяне на тялото.

Днес, все повече жени и мъже по цял свят се възползват от предимствата на съвременната естетична медицина, която разчита на хай-тек апарати за неинвазивни терапии.

Уреди, като BTL Vanquish Me на БТЛ Индъстрийз променят завинаги схващането, че дълготрайните резултати в скулптурирането на тялото се постигат бавно и с болка. Тъкмо обратното – интегрирането на високи технологии в уредите, като радиочестотни вълни, с които се постига селективно топене на мазнините, осигуряват бързи и ефективни резултати.

Този апарат е сбъдната мечта за всички, които изпитват затруднение при оформяне на конкретни части от тялото и стягане на кожата, например в долната част на корема, вътрешната област на бедрата и др.

Компанията разработва неинвазивни решения за извайване на тялото и лицето и подобряване на здравето и изгледа на кожата. Процедурите не отнемат дълго време, приятни са и осигуряват бързи резултати, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно през всеки сезон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве