Гери Дончева пред “Труд”: Умна и красива - новото секси

Водещата на “Карамел” разказва за ваканцията си в Тайланд и срещата й с популярните там “лейдибойс” (травестити)

Не ме гледайте в бюста, ей така стават катастрофите!

Стивън Сегал искаше да му правя масажи и други неща...

Опитвам се да сменя британския английски с американски

Моделът и телевизионна водеща Гери Дончева прекара един месец в Кралство Тайланд, където успя да съчетае полезното с приятното. Въпреки че първоначално отишла с намерението изцяло да си почива и да не поглежда дори телефона си, сексапилната българка не се стърпяла и заснела материал за предаването “Карамел”, на което е водеща от вече една година.

“Всъщност, аз отидох в Тайланд на почивка, но тъй като съм заклет работохолик, както си бях казала: “ще почивам, няма да хвана микрофон, телефон или подобни устройства”, просто не ме свърташе на едно място и реших, че трябва да заснема материал. Той все още не е излъчен, ще се появи на екран в новите епизоди на “Карамел”, обясни пред “Труд” атрактивната брюнетка.

Специално за вестника тя издаде подробности за провокативния материал, който е заснела за новия сезон на предаването си. “Може би не е чак толкова шокиращо, а по-скоро част от голямата картина, която представлява Тайланд, но там има много “лейдибойс”. Това е мъж, който изглежда като жена, но е с неопериран пенис (травестит). Те са много красиви и дори не можех да различа някои дали са мъже или жени. Направих интервю не с коя да е “лейдибой”, а с една от носителките на световна титла “Мис Тифани”, който е най-големият конкурс за травестити в света. Тя изглежда умопомрачително - всичко по нея, освен силиконовия й бюст, е естествено. Говоря за коса, зъби, нос и т.н. Задавам й въпроси за нейното образование, за това какво смятат родителите й, от колко годишна е разбрала, че всъщност е жена в мъжко тяло. Мога да издам, че е с висше образование, но работи като проститутка, тъй като в Тайланд изкарва повече пари с тази професия, отколкото като IT специалист, каквото всъщност е завършила”, сподели телевизионната водеща, която краси екраните в родния ефир от 2017-а.

За своето предаване, което е със светска насоченост, родената в Плевен красавица споделя, че е изключително щастлива от факта, че по време на процеса, в който се прави то, може да се срещам с различни хора, които имат компетенции по много въпроси. “Снимаме звезди, актьори, певци, но съм имала и гости министри, например Красен Кралев, който даде едно страхотно интервю. И тъй като водя предаване за шоубизнеса му задавах въпроси с такава насоченост. Питах го за гимнастичките, дали ги харесва, например. Беше много приятно”, допълни Гери Дончева.

По думите на Дончева в момента българският шоубизнес все повече придобива една европейска автентичност, дори със своя традиционен облик. Като пример тя дава Дара, която наскоро спечели награда на БГ радио – “БГ изпълнителка”. “Дара е страхотна. Носи невероятна енергия, но нека това да не я възгордява напълно. Нека тя си мисли за бъдещите успехи и за това как да се позиционира твърдо на сцената. Защото хора, които имат много голяма енергия, в един момент могат да я изгубят. Аз на Дара й пожелавам да бъде много успешна за дълги години напред. Трябва да внимават такива енергични хора как управляват своята енергия и в каква посока ще я насочат”, каза още тв водещата.

Родната красавица сподели и за впечатленията си от американския актьор Стивън Сегал, с когото е работила преди време и с когото има подобно преживяване, както звездите зад Океана, които стартираха движението срещу сексуално посегателство #MeToo. “Аз имам такъв опит със Стивън Сегал. Това не е тайна. Той е изключително арогантен човек. Попаднах в неговия екип, когато бях помолена да му помагам за европейското му турне. Малко хора знаят, че той се занимава и с музика, освен че е актьор”, обясни Гери Дончева.

По думите й докато е работила със Сегал той я е карал да му прави масажи и други необичайни неща, които по никакъв начин не влизат в нейната “длъжностна характеристика” за момента. “Аз бях там като негов асистент. От мен зависеха неговите участия и управлявах цялата “бюрокрация” така да се каже. Той постоянно си позволяваше груб език и някакви запитвания, които биха могли по-скоро да бъдат ориентирани към хора, които нямат никакво образование и се занимават само с “обслужническа дейност”, но да не влизам в подробности”, каза още атрактивната българка. Тя обаче е категорична, че такова поведение американският актьор е имал и спрямо останалите – “вечно недоволен от всичко”.

Освен всичките си занимания досега, Гери Дончева наскоро се захвана и с нов проект – влог с икономическа насоченост: “За този видеоблог бях поканена от една компания да направим на английски език цяло предаване с икономическа насоченост и по-конкретно за застраховки. Тъй като съм живяла и учила във Великобритания, се старая да сменя британския английски с американски.

Може би от септември ще продължим по-активно да правим предавания, около 4 месечно. В момента направихме 2 и едно пилотно – общо 3”.

Интересът на красавицата към икономиката може би не е чак толкова изненадващ, тъй като е завършила Математическата гимназия “Гео Милев” в град Плевен. Но въпреки това има българи, които биха си казали: “Какво разбира Гери Дончева от икономиката, тя е просто една хубава жена”. На този въпрос тя отговаря така: “Смятам, че в 21 век отдавна е мит и легенда, че красивите жени са непременно глупави. Който смята, че съм недостатъчно компетентна, си е негов проблем. Моето икономическо образование ми влиза ежедневно в употреба и аз дълги години работя с тази професия. Освен това имам и второ висше от Софийския университет. Там съм завършила “Предучилищна педагогика”, а в УНСС съм завършила “Икономика на туризма”.

Една от най-запомнящите изяви по телевизията, преди да стане водеща, бе рекламата й на млечен продукт, в който е облечена с червен тоалет. “Там много добре съм се справила с актьорската игра. След рекламата всички бяха жестоко заблудени, че аз съм този човек от ролята, която изиграх, и това е много хубаво”, казва Гери.

По време на своята активна моделска кариера Гери Дончева е заснела над 250 реклами за цял свят. Включително за ЮАР, Америка, огромна част от Европа – Македония, Сърбия, Хърватия, Испания, Италия, Румъния, за Рено (Франция).

В момента освен всички други задължения Гери Дончева често се изявява като модел и водеща на събития, организирани от Академията за мода. Последното мероприятие носи атрактивното заглавие “Парти летен шик”. “Имах привилегията и удоволствието да бъда отново поканена от проф. Любомир Стойков да бъда водеща. Беше много хубаво събитие, на което бяха поканени гости от най-високите прослойки на нашето общество. За мен винаги е приятно да се срещам с такива хора. “Парти летен шик” беше колоритно, изградено от ревюта, представящи новите колекции на дизайнерите в България”, разказа популярното лице от екрана.

С проф. Любомир Стойков тя се познава повече от 10 години. За него Дончева споделя, че е бил неин преподавател в УНСС и още от тогава била впечатлена от неговите лекции. “Не бяха просто някаква суха теория, която той ни разказва, а житейски примери, които са допълнителни и с теория, и с негов личен принос. Той ме свърза с Амалия Тимчева, с която постоянно работеше и така започнах да се изявявам като модел на неговите събития. Впоследствие той разбра, че имам желание да бъда водеща и около 2006-2007 г. за първи път водих на негово събитие. И от тогава до сега продължаваме да си партнираме. За мен това наистина е чест и удоволствие”, сподели Гери Дончева.

Нейна друга изява също за дълго време остава в съзнанието на българина – тази, в която рекламира застрахователно дружество. “В тази реклама тичам на една пътека за фитнес и в горната част съм облечена с едно оскъдно потниче и казвам: “Не ме гледайте там, ей така стават катастрофите!”.

Коментари

Задължително поле