Книгата „Чий шпионин е княз Никита Лобанов-Ростовски” беше представена в София

Фандъкова: В няколко района на София имаме проблеми с изгарянето на отпадъци 

Крадци отмъкват коли в София, докато собствениците им ги чистят от снега

Хиляди излязоха на протест срещу чешкия премиер Андрей Бабиш

Жълт код за гъста мъгла в 15 области на страната

Остава отцепена бензиностанцията на „Цариградско шосе“, в която се заби кола Движението по булеварда е нормално, няма опасност за хората в околността

Горещи снимки от почивката на Бела Хадид в Маями

Тръмп предупреди Русия да не се намесва в изборите в САЩ

Три коли изгоряха на паркинг в столичен квартал

Кметът на Перник предлага по-лек режим на водата за празниците

Шестима загинали при стрелба в Ню Джърси

Вижте актуалната пътна обстановка в страната

Затварят пътища днес, докато бъдат почистени

САЩ спират обучението на всички саудитски военни заради стрелбата във военноморска база във Флорида

Народното събрание избира нов председател на КПКОНПИ

Давате ли си сметка какви ги вършите, господин президент

Давате ли си сметка, господин президент, какви ги вършите с прибързания си и абсолютно неадекватен демарш по проблема с плана за управление на Национален парк „Пирин“?

Давате ли си сметка на първо място, че сривате авторитета и достойнството на един уважаван и почтен човек като премиера Огнян Герджиков, на брилянтния юрист, който отлично знае кое е законно и кое не е.

Давате ли си сметка, че вкарвате в идиотска ситуация министър, когото вие сте назначили, внушавайки му да извършва противозаконни действия с отмяна на собствено решение.

Давате ли си сметка, че нямате никакво право по конституция да се бъркате в изпълнителната власт, което вие направихте по най-брутален начин, привиквайки в казармен стил премиера и министъра на околната среда в кабинета си, след което едно напълно законно правителствено решение бе променено „по целесъобразност”. По „целесъобразност” Сталин изби милиони, господин президент. Целесъобразността, господин президент, е другото име на тоталитаризма, на беззаконието и политическата импотентност.

Давате ли си сметка, че макар и неосъзнато, ставате съучастник на група мошеници, които от години се прехранват с рекет и вносни пари, твърдейки, че са защитници на природата. Давате ли си сметка, господин президент, че „общественият отзвук”, за който говорите, е дежурната истерия на стотина зелени рекетьори, която ги обзема, когато усетят, че коматът им се измъква.

Давате ли си сметка, че настройвате срещу вас близо милион жители на планински райони, които имат най-голям интерес да пазят природата, защото от нея се прехранват. Давате ли си сметка, че накрая на тези хора ще им дойде до гуша и ще слязат от планината на жълтите павета. Какво ще им кажете? Че сте бил подведен от некомпетентни съветници, може би. Тъпо!

Вие сте президент, уважаеми генерал Радев, а не марионетка на съветници, сред които със сигурност има зелена къртица. Давате ли си сметка, че след необмисленото ви и противоконституционно действие тази къртица заедно с останалите зелени мишоци има какво да гризкат още поне пет години.

Очевидно не си давате сметка за всичко казано дотук, господин президент. Лошо. Но най-лошото е, че под ваше давление правителството по незаконен начин отмени едно свое напълно законно решение.

Давате ли си сметка, че превръщате вашето правителство в заложник на улицата, а не в страж на закона.

Във въздуха сте, генерале. Мислете за приземяването.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (41)

 1. Щом Блъсков пише срещу президента – има нещо гнило в Дания… Текстовете на Блъсков са винаги по поръчка.

  1. Г-н Стефан Георгиев, ако текстовете на Блъсков са винаги по поръчка, то тогава какво можем да кажем за текстовете на Прокопиеви в техния „Отечествен фронт“ – Капитал? Прав сте, че има нещо гнило, но не в Дания, а в Икономедиа!

 2. Блъсков, кога ще връщаш 500 000 евро на ДПС?

  1. А ти какъв си бе, данъчен инспектор или обикновен дизайнер?

    1. Тебе май те следят от кораба майка, а? Я бягай бързо за хапчетата, че може да пропуснеш нещо!

 3. Мухльовците, които коментират не прочитат и дума от написаното, камо ли да разберат нещо

 4. Това което Блъсков е написал е точно! Крив -прав, не го знам, но текстът му е в десетката!

 5. Това което Блъсков е написал е точно! Крив -прав, не го знам, но текстът му е в десетката!

 6. Браво на Радев! Щом Блъсков и останалите свински медии квичат, значи решението е правилно.

  1. Внимание, платен соросоид, безродник! Пазете се!

 7. Господин Блъсков НАЦИОНАЛЕН ПАРК означава неприкосновенна територия. президента Радев е избран да защитава националните интереси и като ЛЕТЕЦ много добре е видял ОТГОРЕ каво и как и защо се е намесил и наапълно в неговите правомощия като ВЪРХОВЕН ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА НАЦИЯТА. Вие г-н Блъсков май сте този който не познава етиката и законите и се опитвате да саботирате ПРЕЗИДЕНТА. За съжаление ако пре зпоследните 25 години политиците бяха като Радев може би България ще ше да бъде по силна и по мощна държава отколкото е днес. За това по добре се скриите в някой ъгъл.

  1. Г-н големи букви, какво точно е защитил Радев с НЕ приемането на плана за Пирин? Монопола на Банско над зимния туризъм? Лишаването на 100 000 души от хляб? Оставянето на планината на произвола (заради същото на Витоша корояда не е оставил здраво дърво)? Какво точно е защитил? А? Я не отговаряй ами се скрий в някой ъгъл и да не си мръднал оттам!

 8. КОНСТИТУЦИЯТА Е ЯСНА – ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА !!!!! .ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ .И ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СПАЗВА КАКТО ПРАВАТА СИ , ТАКА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ .

 9. Давате ли си сметка, че настройвате срещу вас близо милион жители на планински райони, които имат най-голям интерес да пазят природата, защото от нея се прехранват.
  Петьо Блъсков
  A вие господин Блъсков давате ли си сметка колко честни и почтенни хора обиждате.

  1. „Честни и почтени хора“!? Моля? Кой са те, уважаеми? Милионерът Тома Белев и шайката кресльовци, чийто единствени дейности са спиране на на лифта на банско и рекет? Откровен и повсеместен рекет на стотици инвеститори, повечето вече напуснали България! Не ме разсмивайте, Мартинов, в тази игра няма почтени хора! Бъдете здрав!

   1. Абе Йоло, г-н Блъсков е като дупе и гащи с Цеко Минев. Я виж как цековата банка си е лепнала банера в Труд. А Цеко Минев вече е вреден в Пирин, защото освен, че задушава всички туристически фирми и хотелиери той има и няколко големи предприятия в района, които се нуждаят от огромно количество дървесина. А знаеш ли Йоло колко струва само едно от онези големи и красиви дървета в Пирин????? Само едно пиринско дърво може да донесе на този който го е отсякъл средно 5000 евро, а може да стигне и до 10 000 евро. А ако изкараш калкулатора може да сметнеш, че оня нещастник Тома Белев може само да мечтае за парите, които ще спечели Минев от Пирин.

    1. Кви са тея фантасмагории за вековни дървета .Наясно ли си в кви схеми участва съществото белев за изнудване с доскорошните управляващи , а ?
     Наясно ли си за какви пари става въпрос , или просто си коментираш ей така .
     И то не става въпрос само за Банско . А що няма протести за Пампорово и на кого е Пампорово

     1. Боли ме -ч-е-п-а- за Белев. Някой трябва да спре ламята Цеко Минев, защото е изключително вреден за поминъка на хиляди българи. А втория лифт в Банско трябва да е на сдружение на хотелиери и туроператори и забранен за Цеко Минев. Такава е практиката в Западна ЕВропа, там няма Цеко миневци монополисти.

 10. Мухльовците, които коментират не прочитат и дума от написаното, камо ли да разберат нещо

 11. А бе ясно е оттук нататък, че квот каже Деса това ще става. Няма никакво съмнение кой е президентът и кой Герджика. Последният е промотиран от цара и това му личи отвсякъде.

 12. Г-н Блъсков, защо сте отнели възможността да се пишат коментари под статиите свързани с предизборната кампания??? Ако се оправдаете, че те са платени публикации, ние пък ще кажем, че са платени с наши пари. Разбирате ли, НАШИ ПАРИ! Нито Борисов, нито Нинова са ги изкарали от едното си място тези пари и са ги дали на Труд. Ако сега партиите постъпват несправедливо с избирателите си, каква справедливост може да се очаква от тях когато бъдат избрани? Това ли го наричате демокрация? И без това псевдо демокрацията е куца, защото къде законно, къде незаконно идват на власт маймуните, а после няма как демократично и законно да ги уволним. Демокрацията е еднопосочна в полза на партиите. Редно е след като сме ги избрали законно лесно да ги пращаме у дома пак по-законен ред, но такъв закон няма. Преди да сме ги избрали вече ни правят на -и-д-и-о-т-и-, а Вие г-н Блъсков сте се съгласили с това и им помагате.

 13. П.Блъсков: „Давате ли си сметка какви ги вършите, господин президент!“ Дава си сметка , г-н Блъсков. Към обяд ще дойде при вас да ви рапортува като на собственик на Труд. В момента се отчита пред Недялко Недялков.

 14. Тоз Блъсков Мутрите не го ли застреляха ? Що е жив този ? . Едно време се имаше за мутра но си остана поръчков.

  1. Как тъй ще го застрелт мутрите!?! На ли бриже задника на Баш Бай шефа им.

 15. в случая е ясно, че става дума за поръчкова статия…

 16. Става ясно че зелените измекяри са много активни по форумите, особено като има.опастнос т да им секнат зелените финикийски знаци от чужбина . Абсолютно точен коментар на господин Блъсков и жалко за президента , който постъпи като мишок , угаждайки на шепа едри и по дребни еко-крадци .Шайката еко-джихадисти спират развитието и на зимния и на летния туризъм , като прогониха истинските инвеститори рекетирайки ги съвместно с управляющите герпаджии .
  Съд и конфискация за всички зелени лапачи и техните ортаци от властта

 17. НЕ ЗНАЯ ДАЛИ СТАТИЯТА Е ПОРЪЧКОВА , НО ЕДНО Е ВЯРНО -НАШИТЕ “ еколози „СА ПО ГОЛЕМИ КАТОЛИЦИ ОТ ПАПАТА -ТЕ ИСКАТ ЗИМНИЯ ТУРИЗЪМ ДА ИЗЧЕЗНЕ ПОСТЕПЕННО , ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПЪТУВАМЕ И ХАРЧИМ ПАРИ ПО АЛПИТЕ , ХОРАТА , ЗАЕТИ СЪС ЗИМВИЯ ТУРИЗЪМ ДА ОСТАНАТ БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ И ДА СЕ ПРИНУДАТ ДА ЕМИГРИРАТ .МОЖЕ БИ ТАМ ЩЕ НАМЕРЯТ ПРЕПИТАНИЕ ПРИ СТОТИЦИТЕ АЛПИЙСКИ ЛИФТОВЕ КАТО ПОМОЩЕН ПЕРСОНАЛ ? ТЕЗИ ЗАБРАНИ СА БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ !!! ТОВА СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ И ЩЕ ДОНЕСЕ КУП ТРУДНОСТИ НА АВТОРИТЕ НА ПРОТЕСНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И НА ТЕЗИ , КОИТО ИГРАЯТ ПО ГАЙДАТА ИМ –

  1. На теб мозъка ти изтича от -а-н-у-с-а- бе човек. Пращиш от интелект.

   1. Отворко , я се стегни малко , недей повтаря като папагал тъпотиите си
    Прав е човека

  2. -Н-а- -т-е-б- -м-о-з-ъ-к-а- -т-и- -и-з-т-и-ч-а- -о-т- -г-ъ-з-а- бе човек. Пращиш от интелект.

 18. Петьо, май само ти и Труд останахте да показвате делата на зелените рекетьори. Продължавай все така! И поздравления за позицията ти към действието на президента. Дано твоите въпроси, дали си дава сметка за стореното, му подскажат нещо.

 19. кой си ти че да даваш акъл -знам какво представляват и братята ти – внимавай когато се пада боли

 20. Къде беше Блъсков и природозащитниците когато биха двамата горски една тумба цигани ? Къде бяхте ве а? Пирин защитавате а знаете как се сече поголовно навсякъде ,защо не протестирате при братята роми кога секат горите незаконно ?

 21. Много е прав Блъсков, не мога да се начудя, защо толкова плювачи се разписват тук срещу точните му думи. Само щото е срещу президента, а той е от БСП-то, като плювачите ли???
  „Зелените човечета“ и техните защитници трябва да знаят, че в Швейцария, дето е почти три пъти по-малка от България, има над 1,800 лифта и над 7,000 км писти. Затова там ходят да карат ски милиони, та трупат милиарди в бедната Швейцария.
  В Австрия, дето също е по-малка от БГ-то, има над 2,500 лифта и пак над 7,000 км писти. Ама и там са балами и бедняци, мъни ги, убиват си и природа, и национални паркове…
  Ние обаче, богатите умници, от десет години се пълчим срещу 1 (един!) лифт в Банско. Много умно!!!
  Ега ти идиотите, сега начело с президента!

  1. Да, ама у нас вече има 80 лифта и 200 км писти! Както сме тръгнали, ще ги бием онези там из Алпите! Що са ни повече, а???

 22. ПЪЛНИ СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ И БЕЗХАБЕРНИЦИ ЗА ПОЛИТИКА И ОБЩЕСТВЕН РЕД !

 23. Някой трябва да спре ламята Цеко Минев, защото е изключително вреден за поминъка на хиляди българи. А втория лифт в Банско трябва да е на сдружение на хотелиери и туроператори и забранен за Цеко Минев. Такава е практиката в Западна ЕВропа, там няма Цеко миневци монополисти.

  1. Велемирчо, ти пи ли си хапчетата днес, момче? Явно не си! Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев да не би да са полезни за поминъка на хиляди българи?!? Или за тях не пишеш, защото не ти изнася?

   1. И до тях ще стигнем, но сега трябва да бъде спрян този изрод, защото действително вреди на поминъка на много хора.

 24. Стига сте злоупотребявали с факта, че хората от Банско ще останат без работа, а защо мълчите за олигарха Цеко Минев и сие г-н Блъсков, нали сте голям демократ и сте против олигархията? Или това е само на думи?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.