Джан Яман - Турски секссимвол 

За нула време Джан Яман се превърна в новия секссимвол на Турция. Високият му рейтинг се дължи главно на женската аудитория, която и без друго е основният консуматор на сериали, като мускулите му дават преднина от 3/4 пред актьорското му превъплъщение, колкото и самият той упорито да се съпротивлява срещу подобни мнения.

У нас Джан Яман стана изключително популярен от сериалите „Любов на инат” (чието повторение сега се излъчва всеки уикенд по Би Ти Ви Лейди) ,„Горчиво и сладко” и „Свободен дух”. В последния си партнира с чаровната Демет Йоздемир, вследствие на което се заговори за сърдечна връзка между тях и извън снимачната площадка.

Красавецът Джан Яман е роден през 1989 г. в Истанбул. Завършва Италианския лицей с отличие и е първи по успех в своя випуск, като още тогава дава заявка за успешно бъдеще. След това следва в САЩ за адвокат близо пет години, но така и не се реализира в тази област за дълго. През това време се занимава и с любимото си хоби, което по-късно се оказва негово призвание и професия, а именно - актьорското майсторство. Италианският, английският и френският са почти родни за него езици.

Първата си роля изиграва през есента на 2014 г. в сериала „Сърдечни работи”, партнирайки на Синем Кобал, снимал се е още с Бену Йълдъръмлар и Селма Ергеч.

Джан Яман полага изключителни грижи за атлетичното си тяло. Пет пъти седмично тренира бокс и кросфит и е превърнал зимната градина в дома на баща си в Решадие във фитнес зала.

В един момент актьорът не можа да преживее световната слава, коята придоби със сериала „Свободен дух” - показва го в свое скандално интервю пред вестник „Хюриет”, в което демонстрира абсолютно самодоволство и твърди, че високото либидо на актьорите определя успеха на един сериал.

В този период в социалните мрежи се появява откъс от телевизионно предаване, в което Джан Яман участва в Мадрид. Присъстваща в студиото зрителка, която изразява възхищение към него, го пита дали е истински човек. В отговор Джан Яман казва: „Ако искате, да отидем в съседната стая, за да ви докажа, че съм от плът и кръв!”

Тогава колеги на Яман публично изразиха възмущението си от неговото нафукано поведение и го набедиха, че е станал жертва на звездна треска и не може да понесе тежестта на популярността. Продуцентът Фарук Тургут не остана встрани от скандала и обяви, че снимките на новия проект - „Господин Грешка”, се отлагат, докато страстите около Джан Яман не утихнат. В началото на тази година сериалът стартира, но приключи бързо, тъй като не набра очаквания рейтинг.

След огромния успех в сериала „Свободен дух” Яман изпадна в звездна треска, но се съпикяса по време на пандемията. „Опитах се да превърна този период от време в положителен. Чуках на барабани, спортувах, взимах онлайн уроци по танци...”, сподели тогава актьорът.

Джан Яман е голяма звезда в Италия и предизвиква истинска истерия при всяко отиване там. Така се случи и наскоро. Стотици фенове от цял свят го чакаха на летище Малпенса в Милано. Поводът за гостуването му бе участие в известно предаване по Канал 5, а почитателите побързаха да обсадят и хотела на звездата, за да се снимат с него и да го прегърнат. Фенките му между 20 и 60 години бяха най-екзалтирани да зърнат любимата си звезда.

Джан признава, че мечтае за световна филмова кариера. Иска да участва във филм на Ферзан Йозтепек /известен турски сценарист, режисьор и писател, който има и италианско гражданство - б. а./.
Малцина знаят, че най-важната за Джан Яман е майка му. И как би било иначе, след като таткото напуска семейството, когато бъдещият актьор е само на 5 години. Въпреки това той има отлични отношения с баща си, но за Джан мама е свещена. И сега тя е негов личен асистент и актьорът на шега я нарича „мадам Контрол”. Така че, момичета, искате ли Джан да ви хареса, първо влезте под кожата на майка му.

Имаме отлични отношения

Имаме отлични отношения с Джан Яман, филмът беше страхотно преживяване с него. Пожелавам му успешна кариера. Ние сме приятели. Той е човек, изпълнен с ценности, когото много обичам, въпреки че не се виждаме често. Той е човек, на когото много държа.

Демет Йоздемир, актриса

Пада си женкар

Имаше момент, в който Джан Яман ме ядоса. В Испания предложи на почитателка да отиде с него зад кулисите, а в Израел поиска от фенка „да си даде устните”. Затова го изпратих в Кипър, после за един месец в казармата и в САЩ, за да не общува с медиите.

Фарук Тургут, продуцент

Да, бяхме гаджета

Да, имах връзка с Джан Яман, докато снимахме романтичната поредица „Любов на инат”, в която изпълнявахме главните роли. Първо ни разкриха медиите. Снимките приключиха в началото на 2016 година, с тях приключи и любовта ни, но си останахме добри приятели.

Аджейля Топалоолу, актриса

Става и като актьор

С Джан си партнирахме в романтичните комедии „Горчиво и сладко” през 2017 г., а това лято в „Господин Грешка”. Така че имам пълното основание да твърдя, че освен изключително харизматичен, той е и много талантлив актьор.

Йозге Гюрел, актриса

Обича свободата

В момента известният турски актьор Джан Яман се радва на световна слава. „Най-хубавото е, че хората ме обичат и тази любов е много емоционално нещо. Когато виждам хора да идват при мен с тениски с моята снимка върху тях, разбирам, че го правят не защото съм известен, а защото ме обичат”, споделя набеденият за нов секссимвол в Турция млад красавец. Той носи 46-и размер обувки, има твърде широки и мускулести рамене, затова за него проблемът с избора на чепици и дрехи е труден. Може би затова Джан предпочита всичко по него да е свободно, за да не ограничава движенията му в полета към върха.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети