Кирил Домусчиев: Аз и Параходство БМФ ще преживеем откровените лъжи и клевети на Валери Симеонов

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев

Кирил Домусчиев публикува във фейсбук отговор на твърдения на вицепремиера Валери Симеонов за Параходство БМФ, изразени в интервюта за трите национални телевизии:

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

  1. През 2008-ма, когато го „подариха“ на Домусчиев (на турски означава Свински), параходството имаше над 120 кораба, сега са под 20 !!!!! Сами си правете изводите как се управлява. Преди приватизацията повече от 20 години параходство БМФ се нареждаше сред първите ПЕТ по приходи в хазната!!! Сега били на загуба !!!!!!

  2. И ОТ КЪДЕ ГИ ИЗВАДИ ТИЯ 440 МИЛИОНА И ОЩЕ 570 МИЛИОНА ТОВА ПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТ МИЛЯРД ЛЕВА Я НИ ОБЯСНИ КАК ПО ЧЕСТЕН ПЪТ СЕ ПЕЧЕЛИ ТОВА СЪСТОЯНИЕ!!!

  3. Работи якооо момчето, та затова си е спестило милиардчето:))) От 120 корабчета вече почти нищо не е останало:))) Яка работа, нали? Преди “приватизацията“крадацията много от българските отрасли бяха печеливши. Да вземем българските авиолинии..Балкан..ползваха се по цял свят и много чужденци ги предпочитаха заради добрите цени..даже много американци са предпочитали да летят до южна африка през София…И печалбите отиваха не за димисчиев и подобните бизнесмутри + политиханци/тунеядци, а основно за Българския Народ:)))

  4. ОЛИГАРХЪТ СВИНСКИ ЧОРБАДЖИЕВ е заслужил УНИЩОЖЕНИЕ… на Българският Народ за УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ…Членът на Българската Комунистическа Партия Бойко Борисов Корупцията поощрява и Флотът на този мръсен, гаден Олигарх Подарява…Народе, не спи, Стани и таз Комунистическа Пасмина Измети…Стани,стани Юнак Балкански…!!!

  5. И вие от Труд сте на тез Олигарси слуги гадни дето докараха българите да са без подкрепа и гладни

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.