Сблъсък с интриги за Стрелците, нови доходи за Близнаците – Дневният хороскоп на Алена

На 5 април 2020 да почерпят

Зад завесата на пандемията

708 жертви на COVID-19 във Великобритания, сред тях е и 5-годишно дете

Силвио Орландо: Берлусконовците са преходни

Заловиха лидера на Ислямска държава в Афганистан (ВИДЕО)

Установено е опасно усложнение от COVID-19 – увреждане на мозъка Лекарите съветват хората, забелязали загуба на вкус и обоняние, да прекарат поне седмица у дома

Медицинският експертен съвет към правителството спира да съществува

Люксембург доживя голям футболен форум

Спад на броя на загиналите от коронавирус за денонощие в Италия

Борисов и Нетаняху обсъдиха пандемията от COVID-19

Гърция удължи мерките до 27 април

Жертвите на коронавируса по света са над 60 000

Хората без здравна застраховка в САЩ може да платят до 74 000 долара за лечение на COVID-19

Отлагат промените в Закона за енергетиката

Идва краят на такситата Автономни коли като Renault EZ-GO ще изпълняват таксиметрови услуги

renault-ez-go-embargo-08h15-uk-060318-13

Всички искат да пораснат, но никой не иска да остарява. Това обаче се случва и автомобилните производители трябва да създават продукти, които да отговарят на желанията и потребностите на всички потенциални потребители. И на по-младите, които искат да пораснат, да вземат шофьорска книжка и да са мобилни. И на по-възрастните, които не искат, но остаряват и им става трудно да шофират. И на заетите, които нямат време да търсят места за паркиране и да се занимават с лична кола.

2018 - EZ-GO

Renault показа на изложението в Женева превозно средство с потенциал да даде решение за застаряващото население в Япония и Европа и за увеличаващия се брой на младите, които не могат да си позволят личен автомобил в Африка и Азия. Концептът EZ-GO използва най-силните качества на автомобилите на бъдещето – електрическо задвижване и автономно движение. В него няма волан, няма педали, няма шофьорско място. Пътниците влизат прави фронтално отпред през огромен отворящ се стъклен люк, който служи за покрив в затворено положение. Благодарение на спускаща се до асфалта рампа до превозното средство имат достъп инвалидни и детски колички.

renault-ez-go-embargo-08h15-uk-060318-10

Каросерията е дълга 5,20 м, а разстоянието между предната и задната ос е 3,80 м, което позволява оформянето на много просторна пътническа кабина. Най-малко шест души могат да се настанят на U-образната пейка за сядане. Интериорът е като луксозна ложа – изобилно остъкление с функция за затъмняване, паркетен под, голям LCD екран за филми. Автомобилът се движи изцяло автономно на електричество със скорост до 50 км/ч и завива с четирите колела, което го прави изключително маневрен в града. Основно средство за връзка с потребителите е мобилният телефон – чрез него те си поръчват EZ-GO и задават дестинацията на пътуване. Това е идеалното такси на бъдещето – да му мислят таксиметровите шофьори!

renault-ez-go-embargo-08h15-uk-060318-1

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.