Калпакчиев, елате на себе си

Научавам, че известният производител на скандали Калин Калпакчиев от името на цялата съдийска колегия на Висшия съдебен съвет възлага писмено на председателя на Върховния касационен съд (на когото кой знае защо се мисли за началник) да осъди публикация в „Труд“ и да ни задължи да се разкаем публично, че изнасяме данни за корупция. А пък постфактум да извика на съд авторите и мен като главен редактор.

То бива съдебна реформа, бива, ама това е свръхиновация. Съдии съдят дописки, още малко ще почнат да хвърлят в затвора изрезки от вестници вместо хора от мафията. Къде, сте, господа евродокладчици?

Иначе това за журналистите на съдебната скамейка е познато. От едни отминали времена. Обаче кой знае? Елате на себе си, съдия Калпакчиев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. е па за коя статия става въпрос де. дайте линк, та сами да преценим.
    а евродокладчиците гледат на чия трапеза да се поканят.

  2. Е, агент Блъсков, нали искаш да изгониш „господата евродокладчици“? За кого работиш, ако не за Пеевски, ще ни кажеш ли?

  3. Можете ли да мечтаете?…ако бяхте гласували така ,че Трайков да бъде на балотаж???

  4. Браво, Блъскав! В малко изречения е казана цялата истина за псевдомагистрати и гнило правосъдие. Жалко, но факт!

  5. Калпакчиев и на мен хич не ми харесва! Какъв съдия е,какъв член на ВСС-пази Боже!!! Между другото-Шиши/коментатор по-горе/,Блъсков не е агент-вж.комдос,на която вярвам,не на теб.Давайте,Блъсков,по-остро даже!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.