Малък кросоувър с ефектна визия

Audi A1 Citycarver излиза през есента

Audi разширява моделната линия на най-малкия си автомобил А1 с варианта Citycarver, който представлява кросоувър версия на хечбека. Той разполага с около 4 см по-висок пътен просвет благодарение на повдигнатото окачване и по-големите колела с диаметър от 16 инча нагоре.

Матово черната решетка тип „пчелна пита“ е в стила на Q-гамата на Audi. Променените предна и броня са комбинирани с контрастни панели в долната си част. Калниците и праговете също са различни, съчетани с черни елементи. Покривът може да бъде поръчан в контрастен черен или сив цвят.

В кокпита се откроява изцяло дигитален комбиниран инструмент с интегрирани дюзи на климатичната инсталация. Върховото изпълнение на навигационната система върви в пакет с 10,1-инчов дисплей на централната конзола. Дестинациите могат да бъдат намирани бързо със свободно задаване на текст, а маршрутът се изчислява, като се взимат предвид данни за трафика в реално време.

Техническите данни за Audi A1 Citycarver още не са оповестени. Очаква се моделът да започне да се предлага през есента с предно предаване и с двигатели, сходни с тези на стандартния модел А1. Началната серия Edition One за пазарния старт ще се състои от автомобили с оранжев и сив цвят на каросерията и 18-инчови колела.

Моделите A1 Citycarver могат да бъдат оборудвани опционално с динамичен пакет, в който влизат окачване с регулируеми амортисьори, променящ се звук на двигателя и система за избор на режим на движение.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили