Най-голямата лъжа е, че ляво-либералните подкрепят Украйна

Отказват на Украйна всичко, което според украинците може да доведе до края на войната.

Те подкрепят само печалбата и собствената си власт, осигурена от тази печалба

Най-голямата лъжа, която повярваха хората беше, че ляво-либералните подкрепят Украйна. Не, те подкрепят само печалбата и собствената си власт, осигурена от тази печалба. Байдън, както ще бъде с Харис, говори красиви приказки колко обича украинците, но остават само на приказки. Шолц и Стармър във Великобритания също само това разправят, но когато се наложи - не правят нищо.

Не коментирам въобще това дали трябва или не трябва да се одобряват ударите в Русия със западни оръжия. Тук принципът е друг - когато Байдън, Великобритания и Германия казват на Украйна "скачайте на Русия, с вас сме" би трябвало да са с тях или въобще да не се мешат. С това ще са 100% съгласни всички, нали?

А след време се разкрива, че отказват на Украйна всичко, което според украинците може да доведе до края на войната. Да не говорим в по-голям мащаб, че например ЕС уж е водеща сила в подкрепата към Украйна, но ги държи на ръка разстояние от членство в същото време.

Нима вече забравихме, че Украйна започна войната с де факто числено превъзходство и молеше за оръжия в началото, а западът дълго време отказваше, после даде и сега няма никаква причина за забавянето? Ами танковете, които пак бяха решаващи в началото, западът отказа, но после ги даде и пак се оказа без проблеми? Ами изтребителите, когато украинците казваха, че въздушното превъзходство е решаващо за контраофанзивата, западът тогава отказа, после като приключи контраофанзивата просто дадоха Ф-16 и се оказа, че не е имало проблем с това?

Дали всичко това е щяло да реши войната е без значение - абсолютен факт е, че когато Украйна каже "това ни трябва за да спечелим", Байдън, Шолц, Урсула и другите леви в запада изрично отказват точно това, което украинците искат. И след месец-два, когато вече не е решаващо, го дават без проблем.

Какво очаквате от слуги на корпоративния интерес на военно-индустриалния комплекс? Нито Байдън, нито Харис не са "президенти". Те са служители на големите корпорации и особено военните, енергийните и фармацевтичните. Парите, които изливат в Украйна, не отиват за украинците, а са пари на данъкоплатците в САЩ и ЕС, които се изпращат на производителите на оръжия. За това те не просто нямат интерес да помагат на Украйна, а имат пряк финансов интерес да пречат на Украйна да спечели или да постигне някакъв успех.

Кога е време да се събудим? Ляво-либералните режими не подкрепят Украйна. Те просто ползват това като фасада. Истинският им интерес винаги е бил и винаги ще бъде само властта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари