Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Наши циганки колонизират сексуално Европа Упойвали мераклиите и им задигали портфейлите, бижутата и им точили банковите карти

Ченгета от ГДБОП и техни колеги задържат цигански сводници.Снимки МВР

Наши циганки и техните сводници окупирали цели райони в няколко страни от Европа и не допускали други труженички на най-древната женска професия. Това стана ясно вчера, след като спецпрокуратурата в България и Централната бригада за трафик на хора в Испания разбиха мрежа за сексуални услуги, пуснала пипала в няколко страни от Централна и Западна Европа.

Операцията с кодовото име “Европа” била проведена по едно и също време у нас, в испанския курорт Марбея, в Германия и Швейцария. Задържани били 51 проститутки и над 20 сводници, повечето от тях – български роми от Пазарджишко и Пловдивско. У нас по акцията били получени 16 европейски заповеди за арест. По тях в България били задържани общо 8 души, седем от тях, включително и кметът на с. Семчиново – още преди 8 дни.

Циганките били прилъгвани, че ще работят в Испания или другите страни от Ес, а когато заминавали, били превръщани в сексробини. Подчинението им на сводниците включвало и бой за най-непокорните. Освен да дават ласки, момичетата били карани да обират своите клиенти. За целта използвали упойващи лекарства, които сипвали в кафета и питиета на мераклиите за платена любов. Когато след секс мъжете заспивали, ромките им задигали портфейлите с банковите им карти, които източвали, часовниците за по 100 000 евро, златните пръстени и ланци. Според разследващите най-добре организираната колония действала в Пуерто Банус, пристанище в курорта Марбея.

Пред Окръжния съд в Пазарджик
Кметът и аверите му – съгласни на екстрадиция

Арестуваният при акция “Европа” кмет на пазарджишкото село Семчиново Пламен Темелков и от аверите му заявиха вчера пред Окръжния съд в Пазарджик , че са съгласни доброволно да бъдат екстрадирани в Испания. Магистарти обаче обясниха, че това няма да стане по-рано от 13 юли, тъй като тогава се очакват от Испания да пристигнат документи. В тях трябва да се съдържат и гаранции, че след приключване на делото в Марбея обвинените в сводничество ще бъдат върнати в България да изтърпяват присъдите си лишаване от свобода, обясниха магистрати. Кметът Темелков, Темелко Атанасов, Пламен Атанасов и Емил Колев от Семчиново, Иван Димитров от с. Симеоновец, Кирил Киримов от с. Ковачево и пловдвичанина Васил Михайлов в момента са задържани под стража с решение на съда.

Доброволното съгласие за екстрадиция на практика скъсява времето до нейното прилагане, тъй като липсва обжалване пред по-горна инстанция. В Испания мургавите българи ще отговарят по три аналогични обвинения – участие в организирана престъпна група, трафик на хора с цел сексуална експлоатация и склоняване към проституция.

Кметът, който бе избран от Единната народна партия през ноември 2015 г., както и хората му, бяха арестувани преди 8 дни. Встъпването му в длъжност бе посрещнато с протести, а той опровергаваше шумно твърденията, че се е занимавал с нещо незаконно, докато е бил на гурбет в Испания.

Спецпрокуратурата:
Има 9 нива в бандата

Девет са нивата в организираната престъпна група, разказа вчера Красимир Тренчев, зам.шеф на спецпрокуратурата. На първото са цигански барони като кметът на Семчиново, на второто и третото – над 20 сводници, които прибират и инвестират парите от платената любов. На четвъртото ниво са ромки, които държат изкъсо момичетата. На петото – шофьори, които ги карат до обектите, а на шестото – хазяйкие на квартири за секс услуги. На седмо и осмо – прекупвачите и износителите на крадени документи и бижута, а най-ниското – самите проститутки, посочи Тренчев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Всичко е ясно , само че докога ще ни управляват тъпоъгълници които не могат да измислят нищао просто и ефикасно спрямо тази циганска паплач ! Тя презизвика БРЕКЗИТ, на път е Европа на две скорости , а в недалечното бъдеще това деструктивно племе ще разруши ЕС и християнската цивилизация ! Докога ще делегираме права на това престъпно племе което се размножава като марокански скакалци и невероятна скорост размножават престъпността и мизерията , простотията и липсата на добродетелност . Щом Катуница, Гърмен, Асеновград и др не са в състояние да накарат управляващите еднокнижковци да се стреснат и да се замислят за причините за тези справедливи бунтове и да се сетят какво ще стане ако не се промени драстично политиката спрямо ЦИГАНИТЕ ! САМО СИЛОВО И С ПРОМЯНА В ЗАКОНИТЕ ДА СЕ ОГРАНИЧИ МАСОВОТО РАЗМНОЖАВАНЕ НА ТОВА ПЛЕМЕ !

  2. бах тез с часовници за по 100 000 дет ходят по циганки…
    ей журналята, опомнете се!

Отговорете