Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Партия с фалшиви документи влезе в парламента

Дузина членове на партията „Воля“, водени от своя шеф Веселин Марешки, влизат в българския парламент. Това бе допуснато въпреки безспорните факти, установени от разследване на „Труд“, че при регистрацията на „Воля“ са използвани фалшиви документи.

Над публикациите по темата в повечето медии бе спусната завеса, очевидно добре обсипана с финикийски знаци. Политици, политолози и други „лози“ също се правеха на умрели лисици.

Чест прави на прокуратурата, че обърна внимание на публикациите в „Труд“ и започна проверка по тях. От нейната работа днес зависи дали българският съд ще получи достатъчно доказателства, за да изчисти лекето, лепнато на българския парламентаризъм.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. Някой може ли да ми цитира точно кой член на закона е нарушил Марешки?

  1. Магарешки излъчва харизма на мошеник и на всичкото отгоре има и доказателства за това – по закон един индивид може да е член САМО на една политическа партия . Законът не забранява да кацаш от партия в партия , но забранява едновременното членство в повече от една партия . А Магарешки , кандидатпрезидент , което предполага , че познава и по-важното – уважава законите , основава 2/две/ партии – това автоматично определя втората партия като НЕЗАКОННА , а основателят = престъпник ! Освен това Магарешки притежава 301 аптеки в страната , като законът позволява един собственик да притежава не повече от 4/четири/ . Да не говорим за това , че е подсъдим за хулиганска проява – побой .

 2. Борисов ще стане ортак и с дявола, защото му трябва парламентарно мнозинство.
  Те това ни е правовата държава. Колкото по-далече от нея, толкова по-добре.

 3. Нищо чудно, изглежда че Марешки започва да се превръща в неща като събирателен образ на нашенския “Български парламент” (Забележка: Съвсем вярно, “Съединението прави силата”, но защо сме тогава на това деридже?). Сладка прозявка се дочува отнякъде – ами “харизма”, всичко се свежда до тази думичка.

 4. Съединението на нашите “политици” прави мафията! Иначе казано организирана престъпност… Всеки ден го виждаме – пред очите ни е, но не се сещаме че е така. Марешки просто не е по-долу от другите. Не знам кой му вързва, но щом мижитурки като Евгени Михайлов и Георги Коритаров се втурнаха към откровено предателска партия и считат това за нормално – не знам кой господ би ни опазил…

 5. Партийния секретар е отчаян. Няма лошо. На мен ми казаха че България е на всички 8 милиона българи и всеки има една осем милионна част от нея, а лева беше гарантиран с злато. Ни част видях, ни злато за левове, ни активи на банката.
  От там нататък, всичко е просто патология на заболяването Петьо.

Отговорете