Сицилианки на опашка за жени на Денаро

Преди задържането му от карабинерите, Денаро издържал най-малко една любовница с пари и подаръци, като луксозни вещи и козметика.

Жените са на средна възраст, обявяват сами в полицията връзката си с мафиот №1

В жилищата им са открити скъпи подаръци, а едната от тях кара кола за 70 хил. евро

Най-голямата любов на Матео - австрийка, с която били неразделни от 1988 г. до 1993 г.

Сицилианки чакат едва ли не на опашка, за да обявят сами в полицията, че са жени на арестувания на 16 януари и укривал се 30 години бос на „Коза ностра“ Матео Месина Денаро. Защото след публикуваните преди няколко дни в медиите списъци на откритите в бърлогите на мафиот №1 в градчето Кампобело ди Мадзара вещи е имало куп луксозни дамски тоалети, перуки и козметика. Те накараха антимафиотите да заключат, че босът е имал постоянна сериозна връзка с местна жена на средна възраст, хубавица и с вкус, която започнаха да търсят под дърво и камък. Но най-изненадващо за карабинерите и полицаите, които разнищват връзките на живелия дълго в нелегалност мафиот с ятаци и съратници, неговите тръпки започнаха да им се появяват една след друга на крака.

Ако се вярва на в. „Република“ първата дама, която била отишла сама в казармата на карабинерите в Кампобело ди Мадзара и заявила, че има сърдечна връзка с намиращия се сега в затвора на град Акуила Матео Месина Денаро, е чернокоса хубавица към 35 години или с двайсет и пет по-млада от любовника й. Жената, която е предприемачка, обаче била казала на военните полицаи, че била разбрала с кого в действителност си е полягвала от телевизията, която излъчила арестуването му. Но версията й не убедила антимафиотите, които започнали да ровят за повече подробности около тайната любов на боса и нейните покровители и се надяват те да бъдат открити. Ама разследващите сърдечните връзки на вече бившия мафиот №1 били направени  разногледи, когато ден след първата кандидатка за постоянна тръпка на Матео Месина Денаро се появили още две симпатични женици, при това в казармите на карабинерите в други градове на Западна Сицилия. Като според в. „Кориере дела сера“ пред жилището на едната дама карабинерите открили паркиран луксозен джип на стойност 70 хил. евро.

Това е твърде скъпа кола за обикновени жители на Сицилия, ама жената, която живеела сама, обяснила, че возилото съвсем не й било подарък и никога не била возила с него любовника си. Изглежда обаче, че това не е вярно, защото проверката на записите на охранителните камери на няколко хитови кръчми в Палермо и Западна Сицилия били засекли как търсеният под дърво и камък мафиот слиза или се качва точно във въпросния шикозен автомобил. Освен това служителите на силите за сигурност през тези дни били непрекъснато атакувани от доноси на съвестни граждани  за нови и нови любовници на подложения сега на химиотерапия болен шейсетгодишен мъж.

Младият Денаро на купон и на сватбата на сестра си.

Разкритията на антимафиотите за сърдечните креватни връзки на Месина Денаро през последните години, предизвикаха медиите да се разровят в неговото минало на доказан фустогонец. И там откриха, че най-голямата му любов е била изключително красивата австрийка Андреа Хаснехер, наричана Ази, с която мафиотският бос бил заедно от 1988 г. до „покриването“ му в нелегалност през 1993 г. след организираните от него покушения на държавници и конкуренти. Девойката била администраторка в луксозния туристически комплекс “Paradise Вeach” в Сицилия, където се запознали и се връщала там всяко лято, а зимата красивият някога като древногръцки бог Матео ходел при нея във Виена. Както писа в. „Република“ през 1991 г. покрай момичето започнал да се навърта заместник-директорът на туристическия комплекс Никола Конзалес и бил веднага ликвидиран от тогава младия, но вече изпечен килър на мафията.  Другата голяма негова любов била сицилианката Франка Аланя, с която се обичал от 1994 до 1996 година и която му родила единственото дете – дъщерята Лоренца.

Момичето е кръстено на майката на мафиота Лоренца Сантанджело, при която тя и родителката й живяли няколко години, докато таткото вече бил в нелегалност. На трето място в класацията на жените в живота на Месина Денаро репортерите поставят красивата сицилианка Мария Мези, с която били заедно много малко време, но която през дълги години на неговия живот в нелегалност му пращала постоянно писмени послания в искрена и вечна любов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Репортажи