От 1 юли догодина минималната пенсия ще бъде 250 лева

Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Обемът на язовир „Асеновец“ спадна на 10 млн. при капацитет от 28 млн. кубика ВиК взема вода и от Тунджа, няма да има режим в Сливен

Ремонтите по АМ „Струма“ приключват предсрочно

Проверяват бюлетините за съветници от 97 секции в Шумен

Македонско списание представя бургаски автори

Франция бомбардира цели на Ислямска държава в североизточен Ирак

Изтребители на „Рафал“ на Френските военновъздушни сили атакуваха тунели, използвани от терористичната групировка „Ислямска държава“ в североизточен Ирак, съобщиха от френското Министерство на въоръжените сили.

Както се отбелязва в комюнике, целта на операцията, която е определена като „съвместна и координирана с други членове на международната коалиция“ е било унищожаването на няколко тунела, използвани от терористите. Освен това ударът е довел до отслабване на материално-техническия и военния потенциал на групировката в този регион.

Министерството също така подчертава, че преди операцията, както и по време на операцията, в района не е имало „цивилно население“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.