Актьорът Хю Грант ще се жени за първи път

Хю Грант

"Вечният ерген", британският актьор Хю Грант, станал известен с превъплъщенията си в образа на съблазнител в романтични комедии, ще се ожени за приятелката си, шведката Ана Ебърстийн, предаде Франс прес.

Заявление за сключване на граждански брак е подадено в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където двойката притежава къща. В съотвествие с британските закони заявлението трябва да бъде публикувано три седмици преди събитието.

За 57-годишния актьор, привлякъл вниманието върху себе си с участието си във филма "Четири сватби и едно погребение", това ще е първа сватба. Грант и Ебърстийн са двойка от 6 години. Тя го е дарила с три деца.

Неговата 39-годишна бъдеща съпруга е разведена. Тя е бивша продуцентка на телевизия И Ес Пи Ен, а сега работи за шведския бранд за детско облекло "Ейс енд Ми".

Наричан вечния ерген от британските медии, Грант поддържаше следени отблизо от таблоидите любовни връзки с британската актриса и манекенка Лиз Хърли и продуцентката Джемайма Голдсмит. Той има също две деца от китайската актриса Тинглан Хонг.

Няколко месеца преди да навърши 50 години, Грант заяви, че се страхува, че ще стане стар, тъжен и самотен мъж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят