Откриха застреляни мъж и жена в кола в Пампорово

Снимка: Архив

Най-вероятно става дума за убийство и последвало самоубийство, съобщи Румяна Арнаудова

Два трупа на мъж и жена са намерени в автомобил с пловдивска регистрация в района на ски център "Малина" в Пампорово.  За колата със зловещата находка е подаден сигнал към полунощ.

По случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма яснота дали става въпрос за двойно убийство или за убийството и самоубийство.

„Около 23.25 часа на тел 112 е получено съобщение, че в курортен комплекс Пампорово, между хотел и вилно селище, в лек автомобил, на пътното платно, има труп на мъж с кръв по лицето.

На място веднага е изпратен екип на полицията, който установява, че в автомобила, който е с пловдивска регистрация, има трупове на мъж и на жена, с видими огнестрелни рани по телата и на двамата.

Екип на Спешна медицинска помощ е констатирал смъртта. На място е изпратена дежурна оперативна група на Областна дирекция РПУ – Чепеларе, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.“, заяви пред БНР директорът на Областната дирекция на МВР Николай Димов.

„Двамата са на видима възраст - на около 50 години мъжът и жената - на около 40 години, близките още не знаят и няма да съобщаваме имената засега. Двамата са от Пловдив. На мястото е намерен пистолет.", каза още Николай Димов, цитиран от „Марица“.

„Окръжната прокуратура в Смолян е започнала досъдебно производство. На място се извършват огледи. По първоначални данни се касае най-вероятно за убийство и последвало самоубийство с пистолет „Макаров“, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред „Фокус“.

„Мъжът е на 48 години, а жената на 41 години. По-късно Окръжната прокуратура в Смолян ще даде брифинг“, допълни тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България