Радост за непокорните ездачи

Големият хит сред мотоциклетите на Honda през това лято е байкът CMX 500 Rebel, който бе буквално разграбен за по-малко от седмица от представителствата на марката в София и Пловдив. Новата партида мотоциклети вече радва и варненските почитатели на марката.

Honda CMX 500 Rebel е любимец на непокорните духом байкъри. Предлага се в три класически стилни цвята – черен, металиково сребрист и червен. Ниското тегло от едва 190 кг, високият въртящ момент и солидната мощност прави модела подходящ за приключения и дълги преходи, като се държи стабилно и маневрено и при ниски скорости. Кара се с изправена стойка и леко отпуснати ръце, като позицията на седалката (единична или двойна) може да бъде променяна лесно и бързо.

Двигателят е редови 471-кубиков с два цилиндъра, като развива максималната си мощност от 44 конски сили при 8500 оборота. Максималният въртящ момент от 44,7 Nm се генерира при 6000 оборота. Моторът е свързан с удобната за градски условия 6-степенна механична предавателна кутия. Рамата е стоманена, а седалката е ниска и улеснява начинаещите ездачи, които лесно могат да стъпят на земята. С литър гориво машината изминава почти 27 км. Гумите са много широки, степенките за пътника се демонтират лесно. В средата на кормилото е разположен LCD дисплеят. Honda предлага множество оригинални аксесоари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили