Автор:
Труд онлайн
Тази салата ще накара всеки любител на комбинацията сладко-солено, а и не само, да си оближе пръстите!
Необходими продукти:
Дресинг :
Начин на приготвяне:
За да направите дресинга, разбийте заедно зехтина, оцета и меда в купа, след което добавете чушката и чесъна, и разбъркайте .
Загрейте тиган на силен огън. Намажете половинките праскови с олио, след което ги изпечете, докато се овъглят и карамелизират на повърхността.
Разпръснете руколата в чиния, отгоре покрийте с прошуто, добавете прасковите и поставете бурата в средата. Изхвърлете скилидката чесън от дресинга и изсипете върху салатата. Завършете с босилека и кедровите ядки и сервирайте с хрупкав хляб, по желание.