А1 пуска пакет с мобилен интернет на максимална скорост за денонощие

Услугата може да се включва по всяко време без ограничение на броя активации

Постоянната комуникация с близките хора, събирането на информация за събития около нас и споделянето на любимите моменти в социалните мрежи са се превърнали в неизменна част от нашето ежедневие. По време на летния сезон, когато често сме далеч от дома, достъпът до бърз и надежден мобилен интернет ни помага да останем свързани и да съчетаваме незабравимите летни емоции с работните си ангажименти.

Именно когато сме далеч от дома, изразходването на бързи мобилни данни се превръща в препятствие, което забавя лесното сърфиране и ограничава комуникацията с близките ни. За да бъдем винаги свързани и информирани, А1 предоставя възможност на своите потребители да активират допълнителен пакет с интернет на максимална скорост за 24 часа.

Какво представлява новата услуга от А1?

Услугата Unlimited MB предлага на потребителите неограничен мобилен интернет за едно денонощие. За да имат постоянен достъп до бърза мобилна връзка, абонатите на телекома могат да активират услугата по всяко време, дори ако са изразходили включените мегабайти на максимална скорост от мобилния си план.

Броят на активации на услугата е неограничен, а добавянето на пакета е максимално улеснено чрез мобилното приложение Моят А1 или уеб версията му на A1.bg. Само с един клик на телефона всеки абонат, който е регистриран в приложението, може да се възползва от неограничен брой мегабайти на максимална скорост в рамките на 24 часа, като деактивирането става автоматично след изтичането на едно денонощие.

Какви са цените и какви са предимствата на платения пакет?

Първото активиране на услугата в рамките на календарния месец е напълно безплатно, а всеки добавен бонус в същия месец е на цена от  2,99 лв. Допълнителният пакет ни позволява да се възползваме от преимуществата на високоскоростната мрежа, включително стрийминг, гейминг, гледане на съдържание в HD резолюция и други, по всяко време на денонощието.

Платената услуга дава възможност на всички, които обичат да пътуват извън страната, да се възползват от неограничено количество мегабайти за роуминг в рамките на ЕС. Това ни позволява да споделяме бързо и лесно незабравимите моменти в чужбина, както и да черпим информация за новите места, които посещаваме.

Независимо дали сме на море, на планина, или опознаваме нови интересни места, новата услуга на А1 Unlimited MB е подходяща за всички, за които динамичният начин на живот се е превърнал в ежедневие. С допълнителния пакет на А1 любимото интернет съдържание е само на един клик разстояние по всяко време на денонощието и от всяка точка на страната и ЕС.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии