Веселин срещу Лариса в дуел за оставане в "Хелс Китчън"

Още един майстор готвач ще напусне "Кухнята на Ада"

Веселин и Лариса ще премерят сили за оставането си в "Хелс Китчън" както в открит кулинарен дуел, така и с диригентската палка по време на решаващата вечерна резервация. Дали ще е достатъчно да впечатлят шеф Виктор Ангелов с готварските си умения или ще получат болезнен урок кое е онова качество в кухнята, което трябва да притежава добрия готвач, за да изведе отбора си към победа. Тази вечер ще узнаем защо мъжете и жените в предаването ще се нуждаят от два пъти повече усилия, за да се справят успешно с вечерната резервация и кой е най-големият препъникамък по пътя към паса. Ще има истинско съревнование между майстори готвачи, неочаквани предизвикателства в кухнята, целувки и развълнувани женски сърца, пропуснати шансове, заслужени признания, но и един ще отпадне от кулинарното предаване. Кой ще бъде той ще разберем довечера от 21:00 часа в следващия епизод на шоуто.

Шеф Виктор Ангелов ще отвори най-напред „кутията на тайните“ за Веселин и Лариса и ще подложи на неочаквано изпитание своите готвачи. След това ще предизвика сериозно готварския им опит, за да провери кой е по-добрият. Ще има трикове с чушки и майсторски техники, но и липса на въображение и внимание към детайла. Отборите ще подкрепят сериозно двамата претенденти за победа, но дали те ще успеят да покажат най-доброто, на което са способни и ще направи ли това шеф Ангелов по-благосклонен, зрителите ще разберат довечера.

Вечерната резервация ще е истинско предизвикателство за участниците в Hell’s Kitchen. За първи път професионалистите ще трябва да се справят с една специална детска поръчка от младите звезди в криминалната комедия на Нова тв „Господин Х и морето“, а присъствието в ресторанта на волейболиста Владо Николов ще развълнува сериозно женската половина в "Кухнята на Ада". И двата отбора ще покажат сериозно старание в кухнята, но дали Лариса и Веселин ще успеят да поведат своите към победа? Ще станем свидетели на сълзи и чувство за вина, ще има отказали се доброволно от отговорност в кухнята, ще има и такива, които ще въртят руля със здрава ръка и ще получат заслуженото одобрение, както на шеф Ангелов, така и на специалните гости на ресторанта.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"