Телекомът на София NET1 пуска 5 безплатни 4K канала

Гледането на телевизия се превръща в специално изживяване

Телекомът на София NET1 започва излъчването на пет 4K канала в програмната си схема от 6-ти декември. Компанията е сред първите телекоми, които предоставят 4К канали на своите потребители, като услугата ще бъде напълно безплатна за всички абонати на цифрова телевизия от NET1.

Предимството на новите програми е, че видеокадрите са заснети с резолюция на картината 4К Ultra HD (3840x2160 пискела) и с висок динамичен диапазон (HDR), което осигурява по-ясни и гладки изображения, по-голям контраст и по-плътен черен цвят. Пред зрителите се откриват по-реални цветове, движения и детайли, благодарение на които картината „оживява“.

За да достави максимално ценно съдържание, 4K телевизионният пакет е съобразен с нуждите на различните зрители и включва канали с разнообразна тематика: WOW! 4K, Speed Factor 4K, Chillayo 4K, Pet & Pal 4K и Party 4K.

Всички почитатели на екстремните изживявания ще могат да се насладят на невероятни, покачващи адреналина сцени, в интригуващите предавания на екстремния канал за екшън спортове, лайфстайл и забавления WOW! 4K. Зрителите ще видят отблизо изпълнения на атрактивни каскади и ще се запознаят с вдъхновяващите истории на хората, зад тях.

Феновете на моторните спортове ще могат да задоволят страстта си към високите скорости, превключвайки на Speed ​​Factor 4K. Каналът ще ги отведе на високоскоростно пътешествие на 2 и 4 колела, по суша, сняг, въздух и вода. Историите на звездите от спорта, състезания в екстремни условия, винтидж превозни средства, коли от бъдещето, ремонти, тунинг, шоуруми, иновации, ревюта и топ събития са само част от увлекателните теми в предаванията на канала.

Запленяващ е „релакс“ каналът CHILLAYO 4K. Специалната селекция от видеоклипове с красиви изображения и пейзажи от всички краища на света, съчетани с нежна чилаут музика, създават фина и спокойна атмосфера за всеки момент от деня. Съдържанието в канала е разработено съвместно с невролози и с подкрепата на институти за ментално здраве и доказано освобождава стреса, засилва фокуса, подобрява настроението и качеството на съня. CHILLAYO 4K е идеален за отпускане след дълъг ден, може да използвате като музикален съпровод, докато четете книга или сърфирате в мрежата, като фон докато готвите или вместо вечерна светлина, преди да се отпуснете в леглото. Сега си представете да правите всичко това, докато имате северното сияние или африканския залез във вашата всекидневна.

Pet & Pal 4K е уникален по-рода си канал, с тематични предавания за домашни любимци, природа и диви животни. Представя вдъхновяваща селекция от документални филми за животинското царство. Ще можете да се разходите из дивата природа, да видите най-големите природни резервати, да получите полезни съвети за отглеждане, обучение и здравна грижа на домашни любимци, които мяукат, джафкат, съскат, чуруликат… и не само. Ще научите любопитни факти както за често срещаните, така и за редки, екзотични питомци, ще разберете кои са най-сладките и най-дивите представители на животинското царство, ще се забавлявате с модните тенденции в облеклото и аксесоарите при животните, ще чуете важните истории за спасени и осиновени животни и дарителски акции.

Party 4K - е купонджийският канал в селекцията. Той ще ви потопи в света на музиката и заедно ще обиколите най-добрите партита из целия свят. Pop, EDM, Trap, RNB, Drum & Bass, House, Dubstep Ethno Pop, Disco, Latino, Dancehall, Funk са малка част от стиловете, които каналът обхваща. Разнообразната му програма включва както най-популярната и актуална музика по света, топ песните в последните 10 години, така и изпълнения на местни артисти от над 50 различни държави.  Ще можете да се насладите на концертни изпълнения, модни ревюта, вълнуващи бекстейдж кадри и интервюта зад кулисите.

За да допълни зрителското изживяване, NET1 има и Коледнo предложение за своите абонати, което включва 43" TLC 4K телевизор  на цена от 444 лв. Офертата е валидна само с план Интернет 100 Mbps + Цифрова телевизия (160+ канала, от които 47 HD и пет 4K) + PocketTV + HBO GO за 33.90 лв./месец за 24 месеца.

Повече за условията можете да научите тук.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"