Google вади нов лаптоп

Новата машина се очаква на 15 октомври

Напоследък в интернет е пълно със слухове, в които се твърди, че тази седмица освен новите Pixel 4 телефони, от Google ще анонсират и нов продукт. От 9to5Google разпространиха снимка на прототипна версия на евентуалния бъдещ лаптоп на Google.

Новата машина навярно ще разполага с някои нововъведения, като основните такива се очаква да са разположени от външната страна на новия Pixelbook Go. Съобщава се, че лаптопът ще разполага с нов уникален и здрав релефен корпус, като задната страна на компютъра ще бъде в коралов цвят, докато предната ще бъде матирана с лого точно в центъра.

Google Pixelbook Go ще има два USB-C порта, любимият на всички меломани 3,5мм жак, който за съжаление не се очаква при Pixel 4 телефоните. Лаптопът ще бъде с 13,3 инча дисплей с 2MP камера, разположена в горният му край и 2 микрофона с увеличена чувствителност, за да могат винаги да реагират на командата „Hello, Google”, която активира изкуствения интелект на лаптопа. Клавиатурата на Google Pixelbook Go ще е подобна на по-старите версии на лаптопа, като отново ще има специален бутон за Google Assistant.

На 15 октомври ще стане ясно дали този лаптоп ще види бял свят, като към момента от Google не са направили официален коментар по темата.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Юлиан Тодоров

Този уебсайт използва "бисквитки"