RESCUE® крем е идеалният помощник при ухапване или ужилване

ПРЕЗ ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ВКЛЮЧИТЕ ПРОДУКТА В СПИСЪКА С ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ

Времето преди дългоочакваната лятна ваканция обикновено е моментът, в който се купуват плажни аксесоари или планинска екипировка, раници, бански, козметика. Преди да потеглите към мечтаната дестинация обаче, задължително включете РЕСКЮ крем в списъка с принадлежностите от първа необходимост. На море или в планината особено с деца трябва да сте готови за всякакви сюрпризи. С малките, заредени с неизчерпаема енергия, същества можете да изпаднете в най-неочаквани ситуации.

С примамливи сладки храни и напитки в ръце през деня, децата край брега или в планината се превръщат в магнит за летящите пчели и оси. Нежната детска кожа е като стръв и за комарите. В случай на ухапване от насекомо универсалният помощник РЕСКЮ крем успокоява кожата още през първите 15 минути. Нанасянето му върху засегнатите зони облекчава сърбежа и ускорява оздравителния процес в кожата. Кремът е алтернатива на компресите, които са били приготвяни от универсалната комбинация от цветни есенции още по времето на д-р Бах. В състава му към оригиналната рецепта на английския лекар, е добавена есенция от киселица (дива ябълка), известна още като цветето на изчистването. Когато цветните есенции се използват под формата на крем, те преминават по специален път в тялото, тонизирайки кожата и благоприятствайки нейното бързо възстановяване.

РЕСКЮ крем е подходящ в случай на поява на сърбящи обриви и още за третиране на различни кожни проблеми – дерматити, суха и чувствителна кожа. Поради напълно натуралния си състав продуктът може да се прилага успешно при бебета – нанася се в областта на различни кожни раздразнения (зачервяване, подсичане, одраскване, ухапване от насекоми). Със своята щадяща, безопасна и нежна грижа РЕСКЮ крем стимулира оросяването на кожата и по-бързото й възстановяване. Кремът е универсален помощник на всеки член от семейството и неизменна част от домашната аптечка на всяка майка.

Продуктовата гама от серията РЕСКЮ може да бъде открита свободно в аптеките под формата на капки, пастили, крем, спрей и перли. РЕСКЮ продуктите се произвеждат от британската фирма Nelsons от 1930 г. Те са в отличителен жълт цвят и опаковка, които гарантират произхода и качеството им. Произведени са при стриктно спазване на оригиналния метод на д-р Бах.

За повече информация посетете rescue.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве