Министър Димитров предупреди кметовете да не се оскъпяват проекти за рекултивация на депа

Преизбраха инж. Даниел Панов за председател на Управителния съвет на НСОРБ Акцент в преговорите с МРРБ остава продължаването на Националната програма за енергийна ефективност

Мария Шарапова обяви края на кариерата си

Министър Димитров предупреди кметовете да не се оскъпяват проекти за рекултивация на депа

14 дни изолация за блокираните туристи, сред които и българско семейство, в хотела в Тенерифе Четирима се вече заразените с коронавирус

Президентът Радев: България е сред първите държави, установили дипломатически отношения с Кипър

Китайци раздават маски на българи, проверяващи кораба им в Бургас

9 варненци са в болница, изследват ги за коронавирус

Партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов подава в петък документи за регистрация в съда

Трима търговци на млечни продукти на съд за данъчни измами, ощетили бюджета с близо 1,2 млн. лв.

Самоуби се бивш шеф на ВиК „Йовковци“ във Велико Търново Никола Русев бе подсъдим за безстопанственост за над 800 000 лева

БЧК няма запас от защитни маски Закон трябва да защити доброволците от уволнение, призова акад. Христо Григоров

Доклад на ЕК: България постига важен напредък в укрепването на финансовия сектор Структурни реформи и допълнителни инвестиции са необходими за повишаване на производителността, съветват от Брюксел

Взеха проба за коронавирус на ученик от Хасково след завръщане от лагер

Засякоха мъртво пиян шофьор без книжка

Започва най-голямото BG изложение на автомобили

От събота до следващата неделя в международния “Интер Експо Център” в София ще се състои най-мащабното българско изложение в дългогодишната му история. За първи път ще участват абсолютно всички вносители на нови коли на нашия пазар, премиерите ще са над 70, а експонатите – над 200. Посетителите също така ще имат възможност не само да се качат и да разгледат автомобилите в изложбените зали, но и много от тях да пробват на път.

Досега автосалоните се провеждаха през юни, който не е най-подходящият сезон за посетителите и също така не е съобразен с календара на автомобилните новости. Често салонът съвпада с глобални спортни събития. Поради тези причини браншовата Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) взе решение за преместване на датата.

Организаторите очакват огромен интерес към салона, а именно между 50 000 и 80 000 посетители, колкото е и рекордът от времето, когато изложенията се правеха в началото на века в зала “Фестивална”.

Цените на билетите са по 8 лева за възрастни, и по 4 лв. за пенсионери и ученици. Децата под 7 години ще влизат без пари. За първи път ще има и “семеен” талон, в който всеки малчуган независимо от възрастта си, ще е със свободен вход, ако е придружаван от двама възрастни.

Всички посетители могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг с 1300 места при метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе“.

Един от посетителите ще спечели от томбола голямата награда – автомобил по избор от седем предоставени от организаторите модела: Hyundai i20, Ford Fiesta, Peugeot 208, Suzuki Celerio, Skoda Fabia, Volkswagen Up и Citroen C1.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.