Масови арести след атаки срещу роми в Париж

Красимир Каракачанов: Не мисля, че скандалът с апартаментите ще разклати властта

Главният прокурор на Турция и заместничката му в музей „Етъра” опитаха как се тъче

Нова водна стена, пейки и осветление на площад „Гарибалди“ Предстоят довършителни дейности по озеленяването

Възпоменание пред Паметника на Одринската епопея в Деня на Тракия (СНИМКИ)

Административният капацитет в България сe е подобрил с над 4% Това сочат резултатите от национално проучване „Индекс на административния капацитет на държавната администрация” на Стопанска академия

Апелативният съд обяви за решаване дело за пране на пари срещу трима сливенци

Това ли наричате футбол?

Пламен Таушанов, БАЗП: Над 15 000 българи умират годишно заради замърсяването на въздуха

Мария Захарова: САЩ трябва да спрат да тормозят венецуелския народ със санкции

Момчета потрошиха площадка, камери ги записаха

Англия с жалба до УЕФА, заради маймунски звуци

Обезопасяват парка „Борово око” в Търговище По предписание се премахват стари дървета и се засаждат нови видове

Възможности за студентски бригади във Великобритания представиха в Стопанска академия

Роналдо: Спокойно, готов съм до седмица

Безплатен Viber и стикери за клиенти на „Мтел“

От 1 ноември, в продължение на 3 месеца, клиентите на “Мтел“ ще имат преференциалната възможност да получат безплатен 30-дневен пробен период за 3 GB мобилен трафик до Viber, както и да свалят напълно безплатно над 350 пакета със стикери във водещото чат-приложение по време на тримесечни период на съвместната промоция. Така телекомът и ползваното от над 606 милиона души приложение разширяват партньорството, което започнаха в края на 2014 година.

Хиляди клиенти на ползват Viber всеки ден. Мобилният трафик от мрежата на “Мтел“ към Viber е над 9 TB на месец. Между 1 ноември и 31 януари клиентите на „Мтел“ ще имат възможност да тестват безплатно за 30 дни допълнителния пакет Екстра Viber към избран от тях тарифен план на „Мтел“. Така те ще получат 3 GB мобилен Интернет към Viber и 100 MB към други дестинации. Освен дигиталните продукти, “Мтел“ ще осигури и физически стикери на Viber за всеки потребител, който закупи новия смартфон LG L Bello 2 в промоционалната кампания на телекома, която започва на 1 ноември. Клиентите ще могат да ги залепят на смартфона си, чантата или на друг аксесоар, който използват.
В допълнение към това Viber разгръща инициатива за създаване на оригинални стикери за любим град под надслов „My City, My Vibe”. У нас тази инициатива е подкрепена както от “Мтел”, така и от общините София и Пловдив. Художници и хора с въображение ще могат да създават много стикери за своя град. Всеки от авторите ще може да представи 3 свои проекта по тази тема, а всеки от 20 финалисти в международния конкурс ще спечели по 1000 долара. Петима от тези финалисти ще бъдат изпратени в Тел Авив да продължат работата с дизайнери на компанията.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.