Най-сексапилният престъпник в света се изявява като модел

Снимки: Instagram

Джеръми Мийкс - мъжът, обявен за най-сексапилния престъпник в света, публикува в социалните мрежи първи снимки след излизането си от затвора, предаде "Дарик". Домашният арест явно не пречи на новото лошо момче в модата да демонстрира уникалния си чар в Instagram и Twitter.

След като през март Джеръми излезе от затвора, той подписа договор с модна агенция и вече има агент. До 7 юли обаче сексапилният престъпник ще трябва да практикува новата си професия вкъщи или в двора, тъй като тогава изтича срокът на домашния му арест.

Джеръми Мийкс стана световна сензация през 2014 година. Тогава той беше арестуван за поредица от въоръжени грабежи, а полицията в калифорнийския град Стоктън публикува неговата снимка във Facebook. За броени часове тя беше харесана десетки хиляди пъти, а Джеръми, наречен "дявол с ангелски очи", получи титлата „най-сексапилният престъпник в света".

След като снимката му попадна в социалните мрежи, жени от цял свят започнаха да му изпращат писма и да му се вричат във вечна вярност. Но Джеръми е семеен мъж и отдаден баща. А скоро може би и супермодел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл