Fibank предлага кредитни карти с промоционални условия и награди

Клиентите на банката, издали нова кредитна карта, могат да спечелят ваучер за гориво на стойност 100 лв.

 Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти.

Кампанията е под надслов „Рожденикът пак черпи“ и продължава линията, която банката следва през цялата 2023 г. по повод своята 30-годишнина.

В рамките на промоцията до 30.11.2023 г. ще бъдат раздадени общо 200 броя ваучери на стойност 100 лв. за зареждане с гориво на бензиностанции Петрол. Участието в тегленето на наградите не е обвързано с покупка. Клиентите, издали своята нова кредитна карта до края на месец ноември, участват автоматично в тегленето на наградите.

Новоиздадените карти са без годишна такса за първата година. За всяка следваща година също ще бъдат без такса, при достигане на определен лимит на трансакции с картата. Всички клиенти на ПИБ с новоиздадени кредитни карти получават и безплатна застраховка „Пътуване в чужбина“ от Generali, участват в бонус програмата cashback, както и в бонус програма за 3% cashback за всяка резервация през https://www.booking.com/ .

 Пълната информация за условията по промоцията е достъпна на сайта на Fibank: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/vzemete-kreditna-karta-ot-fibank-s-promo-uslovija-i-bez-godishna-taksa

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари