Топ модели на Apple, Samsung и Huawei с удължена 3-годишна гаранция от А1 през юни

  • През юни вземи нов смартфон с удължена гаранция от 2+1 години от А1
  • Избирай между най-желаните модели на Apple, Samsung и Huawei
  • Устройствата могат да бъдат закупени на лизинг или в брой с план от А1

През юни А1 предлага най-търсените модели смартфони на Samsung, Apple и Huawei с удължена гаранция от 2+1 години. Офертата е валидна за избрани модели и важи през целия месец до изчерпване на количествата.

Едни от най-желаните предложения от технологичните гиганти ще бъдат на разположение за закупуване от потребителите с план от А1.

Защо да изберете iPhone?

Сред селекцията смартфони попадат последните няколко генерации на Apple. Най-новият iPhone 15 Pro Max 256 GB притежава 6,7-инчов Super Retina XDR OLED дисплей и работи с революционния процесор Apple A17 Pro. Тройната основна камера (48 MP + 12 MP + 12 MP) и селфи камерата (12 MP) ви гарантират, че ще запечатате всички важни моменти в живота, които заслужават споделяне. Корпусът е изработен от аеро-клас титан — същата сплав, използвана в космическите кораби за мисии до Марс, а моделът е най-лекият досега, което гарантира едновременно здравина и удобство.

Освен iPhone 15 Pro Max, в селекцията попадат и моделите iPhone 12, iPhone 13 и iPhone 14. Всички те могат да бъдат взети с план от А1 и удължена гаранция от 2+1 години.

Заложете на флагманите на Samsung

Любителите на Android смартфоните също ще се зарадват на юнската кампания на А1. Моделите от серията Galaxy S24, както и иновативния Samsung Galaxy Z Fold 5 също се предлагат с удължена гаранция от 2+1 години през целия месец.

Samsung Galaxy S24 Ultra е последният модел на технологичния гигант. Освен безупречните характеристики, гарантиращи изключителна производителност, като процесорът Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, смартфоните от серията са оборудвани с Galaxy AI – набор от функции с изкуствен интелект, които предлагат превод в реално време, редакция на снимки и редица други улеснения за потребителите.

Друг модел, част от селекцията, е и Samsung Galaxy Z Fold 5. Иновативният дизайн с дисплей от 7,6 инча (в разгънат формат), предоставя изживяване като никое досега, а функцията за изпълнение на няколко задачи едновременно гарантира повече производителност с възможност за три отворени екрана по едно и също време.

Не изпускайте Huawei Pura 70 с удължена гаранция

През юни Huawei Pura 70 също идва с 3-годишна удължена гаранция от А1. Смартфонът е снабден с 6,6-инчов дисплей с 2500 нита пикова яркост и 1-120 Hz адаптивна честота на опресняване. Издръжливото стъкло Kunlun повишава устойчивостта при падане със 100%, което превръща всички онези дребни ежедневни злополуки в нещо, за което не трябва да се притеснявате. Благодарение на Ultra Lighting основната камера и перископната телефото камера с 5x оптично увеличение, може да уловите всички незабравими мигове и красиви пейзажи, независимо от това колко отдалечени са те.

А, ако искате да заблестите, може да заложите на Huawei Pura 70 Ultra с неговия звездно инкрустиран дизайн с релефна текстура, още по-голям, 6,8-инчов дисплей и Ultra Lighting Pop-out камерата, която превръща и най-обикновените сцени в невероятни изображения. 

Всички модели от селекцията могат да бъдат закупени през целия юни с удължена гаранция от 2+1 години и план от А1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии