Барак Обама се оказа изненадващ гост при представянето на книгата на съпругата му във Вашингтон

Мишел Обама се отказа от кариера в болничната администрация и заплата от $212 000, за да бъде до съпруга си като Първа дама на САЩ.

Бившият президент на САЩ Барак Обама направо взриви залата с появата си по време на представянето на мемоарната книга на съпругата си Мишел във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес.

Бившата първа дама започна обиколка в страната за представянето на автобиографичната си книга Becoming. Снощи тя участва в среща, водеща на която беше дългогодишната й приятелка и бивша съветничка на Обама в Белия дом Валъри Джарет.

Когато разговорът се насочи към чувствата на Мишел Обама към съпруга й, Джарет покани "един специален гост" и Барак Обама влезе в залата с букет розови рози за жена си. Присъстващите в "Кепитъл Уан Арина" станаха на крака.

Джарет попита Барак Обама с какво Мишел е завладяла сърцето му, когато са се срещнали в чикагска юридическа компания, където тя била негов наставник.

Бившият президент каза, че като съпругата му няма друга, че тя е силна и пряма, и е човек, на когото той винаги може да разчита. Освен това знаел, че ако тя е майката на децата му, те ще изключителни.

Коментари

Задължително поле