Ангела Меркел: Коронавирусът е най-голямото предизвикателство пред ЕС от основаването му

Втори излекуван от коронавирус в МБАЛ-Шумен

Пуснаха нов дълг за 1 млрд. лв.

Първи ден без нарушители на ограниченията във Варна

23 години затвор за убиеца на словашкия журналист Ян Куциак

Споделете със Столична библиотека

549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас 22-ра жертва: 90-годишна жена е починала в "Пирогов“

Гърция бие отбой, ако се спазва строгата карантина през април

Пловдивският завод „Юрий Гагарин“ дари 100 000 лева за борбата с коронавируса

Нашенци арестувани в Италия, принудили проститутка да абортира Семейство сводници работели въпреки коронавируса

Премиер се връща към лекарската практика Ще консултира по телефона

Правосъдният министър представи пред ЕС предприетите от България мерки по време на извънредното положение

Пътникопотокът на летище София през месец март значително намалява

Семейство от Разлог, болно от коронавирус, e настанено в благоевградската болница

Германия въвежда двуседмична карантина за гражданите, завръщащи се от чужбина

Божана Кацарова: Бих се снимала за „Плейбой“

Сега е времето на силните жени

Още не сме дорасли за истинско женско царство

С удоволствие бих осиновила дете и съм си мислила за това

– Божана, ти беше сред най-емоционалните и откровени участници във “Вип брадър”. Мислиш ли, че хората успяха истински да те опознаят и промени ли те с нещо това шоу?
– Ако искаш да си публична личност, трябва да позволиш на хората да влязат във всичките ти кътчета, дори и в тези, които са най-нелицеприятните. Само така те могат да те познават истински, а не да виждат някаква фалшива фасада, която е красива, напудрена, усмихваща се и говореща само праведни и верни неща, а като се прибере вкъщи тегли по една дълга псувня на всички, сипва си една ракия, разкопчава горното копче на панталона си и пребива жена си например. Иначе шоуто не ме е променило по никакъв начин, но беше уникално изживяване, защото срещнах интересни хора, както и много примери за хора, с които не искам да имам нищо общо в бъдеще.

– Какво направи най-напред на свобода?
– Отидох да се напия с приятели, но не стигнах до повръщане, като в шоуто, въпреки че се раздадох на максимум. Три дена не съм се прибирала вкъщи, но се видях със семейството и с баба ми, която много обичам. Тя ми направи баница, ядох си лютеница и изобщо, правих същите неща, които по принцип щях да правя и без да съм влизала. Веднага след излизането ми имах и гадже ден, който посветих на приятеля ми.

– Какво ти предстои сега?
– Най-интересното около мен е това, че в момента с моя приятел, който напусна света на рекламата, за да започнем нещо собствено заедно и сега с него отваряме агенция. Тя ще се казва – “Сик джус” и откриването й ще бъде на 24 ноември в центъра на София. На партито сме поканили международни диджеи и огромна група истински значими международни инфлуенсъри. Агенцията ни ще e насочена само към храната и нейната роля като свързващо звено между различните браншове.

– Освен комплименти, получаваш ли и критични коментари за представянето си?
-Не съм получила почти никакви критики, освен от някакви хора, които ми писаха – говедо, как можа да си покажеш циците?! (Смее се.) С удоволствие показвам едни натурални, красиви цици в национален ефир и така повече хора да се замислят за стойността на натуралните цици!

– А би ли показала натуралните си форми и в “Плейбой”?
– Да, бих се снимала!

– Как си обясняваш, че в сезона на женското царство, на първите четири места са мъже?
– Мога да отговоря брутално – живеем във времена, в които това да си силна жена бива олицетворявано с дефиницията – злобна, както се случи и в шоуто, а в същото време, имаме една група мъже – женчовци, но това бива представяно, като нещо уникално, феноменално и крайно интелигентно! Така че, хората сами да си правят извод, но аз смятам, че сега е времето на силните жени!

– С какво според теб първото място спечели Наско Колев и как си обясняваш, че той, Стефан и Папи Ханс бяха класирани в челната тройка?
– Брутална ли да бъда отново, или по-мека? Ако искаш пак да бъда брутална, ще кажа, че не искам да коментирам и давам дефиниции за абсолютно никой, но за мен подобен формат не се печели с това да кажеш 1000 думи на кръст и да спиш до 1 часа на обяд! Според мен, такъв формат трябва да се печели с размах – да могат хората да видят възможно най-много от теб. Наско е готино младо момче, избрал е да се посвети на една достойна за уважение професия, а това да направиш завой от света на шоубизнеса и да влезеш в медицината – респект! Моите наблюдения за него са, че е човек, който дори да има различно собствено мнение, лесно би го преиначил само и само да бъде с цялата група, за да е със стадото, а аз съм вълк-единак и не мога да имам толеранс към такива неща.

– Петко ли беше твоят фаворит и какво ви сближи в този формат?
– Да, Петко беше от готините хора в къщата, той е мъжкар и човек, който има готин поглед за живота. Тъпото е, че когато мъж и жена имат приятелство и винаги трябва да им бъде лепнат етикета на любовна история, а ние и двамата безкрайно много обичаме половинките си и въобще нямаше такова нещо зачекнато между нас, като тематика. Ето, това ме подразни, че като има приятелство между мъж и жена и то е обречено на провал, а когато има мъжко приятелство е геройство, солидарност и мъжкарство…

– Какво ти беше най-трудно във “Вип брадър”, а в живота кога ти е било най-тежко?
– Най-трудно ми беше да се удържа да не заколя някого! (Смее се.) А иначе ми е било най-трудно, когато трябваше да изградя живота си отново от нулата в друга държава, където нямаш помощта на мама и тате, а и аз не живея с родителите си още от 18-годишна възраст, когато се изнесох от нас и съм се оправяла с двете си ръце. Това ме е направило много силна личност и воин!

– От какво се страхува такова мъжко момиче?
– Сега например ме е страх, защото трябва да си извадя един зъб и да си сложа имплант в устата, страх ме е от физическата болка. Иначе нямам страхове и съм на принципа, че не трябва да се взимаш прекалено насериозно, защото така или иначе жив от този живот няма да излезеш!

– Бил ли е животът ти на косъм?
– През март миналата година ме блъсна кола в Холандия. Спомням си само момента, в който се съвзех, вдигнах главата си на улицата и видях, че нищо ми няма, а шофьорът на колата дойде и с огромно притеснение ме попита дали може да ми помогне с нещо… А аз тогава, просто видях, че си изпускам трамвая, станах и се затичах, а като го хванах, седнах вътре и си казах- Fuck, може би това е някакъв втори шанс!

– Във “Вип брадър” видяхме твоя любим мъж – Николай и колко сте влюбени. С какво те спечели той и какво ти каза за представянето ти в къщата?
– Първо искам да кажа, че не ми каза абсолютно нищо за представянето, защото аз мразя да бъда поредната, на която някой влиза вътре и й казва – гордея се ужасно много с теб, ти си нашия номер едно. Това са излишни неща за мен, важното е, че този човек си е направил труда да се покаже пред цяла България и да влезе вътре, защото аз му бях казала, че ако това се случи, искам да дойде и да ми каже нещо много смешно! Той го направи, но ми каза нещо крайно смешно и нецензурно, което не е за споделяне. (Смее се.) В такава ситуация няма нужда от думи, а просто да те прегърнат и да те целунат. В случая моето момче е номер едно и е уникален! Той е най-готиното момче, защото е истински и има стил – нещо, което много малко мъже в България имат.

– Катето Евро каза, че ако е имала дъщеря би искала да прилича на теб. А ти замисляш ли се вече за семейство и деца?
– Не се замислям и не го планирам, аз не съм от хората, които ще си кажат – сега до една година трябва да имам семейство и деца. Живея без очаквания и фиксации в главата си, защото ако имаш такива, то това е най-лесния начин да останеш разочарован накрая и вярвам в максимата – каквото-такова! Иначе с удоволствие бих осиновила дете, мислила съм си за това. В България много хора живеят за момента, в който ще се оженят – бялата рокля, трите деца – сигурно е много хубаво, но аз не съм от тях. Не се обръщам срещу никого с това мнение, но за мен всичко трябва да се случва спонтанно и да е пропито с реални емоции, а не само за да те види бабата булка! (Смее се.) Именно затова има ужасно много разводи и деца, които живеят в нещастни семейства. Децата трябва да бъдат отглеждани в безкрайно любяща и топла атмосфера, а не да виждат едни хора, които се карат за пари и затова кой ще пусне прахосмукачката или ще изхвърли боклука – аз такива неща не бих мога да допусна никога!

– Най-лудото нещо, които си правила от любов?
– Много е нецензурно, така че няма да го спомена!

– Любовта на мъжа наистина ли минава през стомаха?
– Да, оказа се, че минава доста! Моят приятел обича всичко, което съм направила аз и не мога да кажа конкретно, защото дори от една глава лук и от морков може да излезе невероятно нещо. Готвя му каквото има в хладилника, той е всеядно животно.

– Ти си много емоционална и спонтанна, а кой е най-лудият и забавен човек сред приятелите ти?
– Имам ужасно много луди и забавни приятели, като Владимир Стоев, например, който беше пиар на “Под прикритие” дълги години – уникален човек. Борко Чучков – още по-уникален човек, Рут Колева – още по-уникален човек, пожелавам й един ден да бъде номинирана за “Грами” и най-накрая да покаже нещо готино и стойностно от България. Приятелите ми са крайно готини, забавни и модерни хора и имат голям умствен капацитет, пожелавам на повече хора да имат такива приятели.

– Кой е най-забавният слух, който си чувала за теб?
– Това, че спя с ескимоси, че съм алкохоличка, страхотна хрумка беше и за това, че съм участвала в групови изпълнения – право в десетката, или това че съм се прибрала в България, за да се избавя от депресия. Също така, че тайно си мечтая за 10 пластични операции и че всъщност съм една незадоволена жена, или че си мия зъбите с киселина!

– Кои са най-силните и най-слабите страни на българите според теб?
– Силните са, че сме темпераментни и че в трудна ситуация, в чужбина например – българите са хитри, имат комбинативно мислене и успяваме да се откроим точно защото знаем две и двеста. Слабите са, че сме революционери на маса и хора, които тотално сме изгубили собствения си стил. Склонни сме да загърбваме мнението си, само и само да се сливаме с масата и няма ярко открояващи се личности, а като има такива групата се събира и ги обезврежда с камъни в ръце.

– Какво си казваш в трудни моменти?
– Я, се стегни, ма! (Смее се.)

– В какво вярваш?
– В себе си, в споделената любов, в добрите приятели, в силата на добрата храна и в това, че се живее само веднъж и може да няма утре и затова – живей, като за последно!

– Любима мисъл?
– Няма нищо по-хубаво от лошото време!

Нашият гост
Божана Кацарова спечели третия сезон на популярното кулинарно реалити MasterChef и впечатли зрителите не само с готварските си умения, но и с артистичното си и темпераментно поведение. Тя е привлечена от сцената от малка, когато участва в детската работилничка за актьорско майсторство – „Хлапета”, ръководена от Ганета Атанасова. Паралелно с това Божана тръгва и на уроци по японски език, като те много й помагат след време, когато заминава за Холандия и е силно привлечена от японската кухня. В Амстердам обаче тя завършва мениджмънт на комуникациите. След дипломирането се занимава с бранд мениджмънт в киното, но същевременно продължава да мечтае за бъдещата й реализация, като кулинар и трупа опит в тази област. Участието й в MasterChef става по „вина” на нейната приятелка – актрисата Рая Пеева, която я записва, а Божана го спечели категорично.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Разбира се,че ще покажеш естествените си цици,снимай се в Плейбой и радвай мъжете! Негативните коментари ги изхвърли в коша. Пишещите ги не разбират от женска красота. УСПЕХЪ!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.