Любимите рецепти на Марина Цветанова Мисис България 2019 оцелява в модния свят с много труд и перфектна организация

Отново горят отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол“

Още една жертва на коронавируса у нас

Соломон Паси: Първото нещо, което можеше да бъде направено, беше да се въведат общоевропейски правила

Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

Германски месар прави напитки от месо (ВИДЕО)

Немският месар Петер Класен пуска на пазара напитки от месо, съобщи Die Welt. Продуктът ще излезе на пазара през септември в Германия.

Класен твърди, че вече е сключил съответни договори с производители в Люксембург, Белгия и Франция. „Наблюдаваме голям интерес. Подобно нещо не съществува“, каза месарят, който вече е дал заявка за международен патент на продукта си.

В момента той е създал напитка с три вкуса: „Стек“, „Бомбайско говеждо“ и „Кралска кокошка“. Напитката се прави, след като месото се вари заедно със зеленчуци, а след това се смачква с пюре до консистенция на какаото. След това течността се разфасова в бутилки и се стерилизира. Според 55-годишния изобретател така охладената напитка може да се съхранява цяла година.

Той смята, че получената субстанция е удобна за армията и за хуманитарна помощ. Класен разработвал рецептата в продължение на три години заедно със сина си Филип и готвача Щефан Кимел. „Ще има много привърженици, но ще има и много противници, за които идеята да се пие месо ще е просто отвратителна“, сподели месарят.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.