Денис Ричардс: Честността ми ме захапа отзад

Във форма на 50

 

Не съм като героинята си от „Лудории“

Късно ми е за отворена връзка

Снимахме „Дързост и красота“ със социална дистанция

Не сбърках с втория брак

Холивудската дива Денис Ричардс навърши 50 години и продължава да е в чудна форма. Актриса и модел, тя се прочу през 90-те с горещи роли в палавия трилър „Лудории“ и епичната  фантастика „Звездни рейнджъри“. После влезе в заглавията с брака си с Чарли Шийн, завършил с дълъг и тежък развод преди 15 години.
Днес Денис работи на пълни обороти, през 2019-а се включи легендарната сага „Дързост и красота“, а скоро започва работа по историческата поредица „Блясък и мрак“.

- Денис, 12 години след развода с Чарли Шийн, вие се омъжихте повторно през 2018-а. Как ви се отразява новия брачен живот с актьора Арън Файпърс?
-Чувствам се разкошно. Особено като се има предвид през какво минахме с мъжа ми Арън след сватбата. Два месеца след церемонията бушуващи горски пожари ни принудиха да живеем месеци наред по хотели. Сменихме сигурно 20 хотела, а децата и кучетата бяга с нас. Може да си представите.
Но тези изпитания бяха и тест за нас. Сега сме по-близки. Премеждията сближават. Убедена съм, че направих правилен избор да се омъжа за него. 

- В професионален план ви видяхме да се присъединявате към легендарния сериал „Дързост и красота“. Как се снима подобно нещо по време на ковид епидемия?
- Определено ни беше трудно да се адаптираме и нагодим към тази меко казано необичайна ситуация. Плюсът е, че предвид обстоятелствата и специалния режим на работа. моят мъж беше на разположение да снима с мен всякакви сцени на интимност, всички кадри с целувки, което е страхотно.

Много се забавлявахме. Друго си е твоята половинка да е на снимачната площадка. С другите членове на актьорския състав трябваше да сме на метър и половина един от друг. 

Използваха се специални пластмасови манекени за близките кадри с диалози, за да се ориентираш къде да гледаш, а в същото време партньорът ти в сцената чете репликите някъде зад кадър. Трудно ни беше да се концентрираме, често избухвахме в смях.

- Но все пак успяхте да си свършите работата…
- Направо не мога да повярвам. Всички от екипа сме щастливи, че може да продължим да радваме феновете. Сериалът наистина има специално място в сърцата на толкова много хора. Хубаво е човек да се завърне и да знае, че работи по такова нещо.

- Сапунените опери като „Дързост и красота“ са прочути със своите засукани истории и сложни арки на персонажи. Как се надявате, че ще се развие вашата героиня в поредицата?
- Определено има много изненади и обрати около образа, който играя в сериала. Дори самата аз се изненадах. Всеки път като ми изпратят новия сценарий се вълнувам и научавам много за героинята си и нейното място в големия сюжет. И много често си казвам: „О, това изобщо не е така както очаквах да бъде.“
Изключително забавно е да играя този образ. Първоначално подписах за три месеца, но в крайна сметка удължихме договора за две години.

- А как ви се отрази пандемията като цяло?
- Нямах време да науча втори език, но ми се искаше. Най-малката ми дъщеря започна да учи езика на знаците преди пандемията и сега всички участваме в процеса и си помагаме взаимно. 

Карантините ни дадоха възможност да прекараме повече ценно време като семейство и това беше чудесно. 
Но най-голямото изпитание в тези времена е обучението на децата. Затварянето на училищата наистина е колосална промяна, изискваща цялостна и ефективна реорганизация на живота у дома. 

- Вие осиновихте най-малката си дъщеря през 2011-а, когато бяхте сама майка без съпруг и отглеждахте двете си дъщери от брака с Чарли Шийн. На какво ви научиха тези години?
- Да бъдеш майка не може да се сравни с нищо друго. Говорим за любов отвъд възприятията. 
Аз продължавам да се тревожа за тях с напредването на годините. Най-голямата ми дъщеря вече шофира, което ме ужасява. 

Особено с тези каньони и магистрали в Лос Анджелис. 

Един човек ми даде ценен съвет, когато бях бременна. Каза ми, че човек израства и съзрява с децата си. Има много истина в това. Аз просто искам те да са здрави и щастливи.

- Вие бяхте и една от най-коментираните звезди в риалити шоуто „Истинските домакини на Бевърли Хилс“, но решихте да напуснете. Какво ви мотивира?
- Забавлявах се много, но беше време да направя пауза. А и започнаха едни слухове и спекулации. Друга участничка излъга, че сме имали афера. Повярвайте ми – ако имах отворен брак, щях да бъда откровена. Не съм за отворени връзки. 

- В шоуто сте споделяли и много неща за живота си с Чарли Шийн преди години. Съжалявате ли за нещо?
- Честността ми ме захапа отзад, ако трябва да съм откровена. Но целият живот е процес на учене и помъдряване. Отидох в това шоу без преструвки и пози. Не играех роля. Просто бях себе си. Хората може да вярват на каквото си искат. Филмът „Лудории“ не беше документален, повярвайте ми. Не съм като героините си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Интервюта