Джулия Робъртс - Разведена жена

Светът има нова дъвка за дъвчене - Джулия Робъртс, Хубавата жена, е пред развод със съпруга си, кинооператора Даниъл Модър. Двамата бяха образец за стабилен брак в Холивуд - женени са от 2002 г. и имат три деца. Слуховете за разправии, които се носят от няколко години, са на път да се окажат верни, стана ясно преди седмица.

Вероятно пандемията, в съчетание с пословичната ревност на Модър, е била последната капка, от която е преляла чашата на отдавна влошените взаимоотношения в двойката. Не е тайна, че двамата често общували с викове и крясъци и че Джулия Робъртс се заканвала да вземе децата и да се отправи към имението си в Сан Франциско, независимо от цената, която ще трябва да плати. При евентуален развод актрисата, която от години е една от най-високоплатените в Холивуд, рискува да изгуби 200 милиона долара. Очевидно разправиите с Дани толкова са ѝ писнали, че е готова да пожертва половината си състояние в името на свободата и отново да влезе в ролята на Булката беглец - както се казва един от най-известните ѝ филми.

Бракът с Модър е втори за Джулия Робъртс. Преди това, от 1993 до 1995 г., тя е женена за кънтри певеца Лайъл Ловет - с десет години по-възрастен от нея, грозен и грубиян. В негово лице тя намира приятел, който ѝ помага да заглуши мъката си от две несъстояли се любови - с Ричард Гиър и Кийфър Съдърланд.

Джулия и Ричард се срещат на снимачната площадка на „Хубава жена”. Тя мълчаливо страда по него и едва след края на снимките събира смелост и му признава, че е влюбена. Той обаче я целува по бузата и ѝ казва, че е женен...

Нещата с Кийфър Съдърланд стигат почти до брак. Той е женен, с две деца, но упорито ухажва новоизгрялата звезда. Двамата не крият връзката си, но две седмици преди сватбата Джулия научава за поредната му любовница - стриптийзьорка, и зарязва всичко и всички. Затваря се в хотелска стая в Ирландия, където плаче денонощно. Налага се да я приемат в болница и да посещава психоаналитик. От този период са твърденията за алкохол и наркотици, които „украсяват” биографията ѝ.

След развода с Лайъл Ловет, който протича тихо и кротко, „приятелски”, Булката беглец има 4-годишна официална връзка с актьора Бенджамин Брет, познат от сериала „Закон и ред”. Нещата пак клонят към сватба, но... той се жени за друга. Джулия Робъртс отново страда. През 2001 г., на снимките на филма „Мексиканеца”, още докато излиза с Брет, тя среща втория си съпруг - кинооператора Дани Модър. По това време той е женен, но се развежда заради Хубавата жена. През 2004 г. след инвитро се раждат близнаците им - момиченце Хейзъл Патриша и момченце Финеъс Уолтър, а през 2007 г. - и синът им Хенри Даниел.

Още през 2015 г. се пуснаха слухове, че двойката ще се развежда. Тогава като причина се изтъкваше непостоянният характер на звездата и непрекъснатите ѝ претенции. Но двамата успяха да закрепят брака си - поне досега. Семейството на Дани и по-специално сестра му Джил Модър още от самото начало не храни добри чувства към роднината си.

Да, Джулия Робъртс има защо да се чувства нещо повече от другите - ако не за друго, защото след филма „Хубава жена”, за който като почти неизвестна получава 300 000 долара, хонорарите ѝ бързо скачат и в момента не падат под 20 млн. долара на филм. Тя от години е в Топ 5 на най-добре платените актриси в Холивуд, да не говорим за всички възможни кино награди, които е получила - „Оскар” (2000 г.), „Златен глобус”, БАФТА и още седем отличия за „Ерин Брокович”, още два пъти „Златен глобус” - за „Хубава жена” и „Стоманени магнолии”, награда за най-добра актриса в „Прет-а-порте”, за любима актриса в комедия за „Сватбата на най-добрия ми приятел”, за любима актриса в драма за „Втората майка” и т. н. С подобна биография една звезда няма как да не е капризна.

Арогантна, разглезена дива

Джулия е арогантна, разглезена дива, която изисква специално отношение не само към себе си, но и към децата си. Тя изисква, когато кара децата си на училище, да бъде осигурен отделен паркинг само за нея, а в училище те ядат само отбрани ястия.

Джил Модър, сестра на съпруга Дани Модър

Тя се умори от прекалената ревност на Дани

Семейните проблеми съществуват от години. Робъртс се умори от прекалената ревност на Дани. Той я ревнуваше от всички мъже. В началото на 2020 година Модър ѝ направи сцена, че е говорила с бившия си Бенджамин Брат.

newsyou.info

Има голямо сърце

Снимахме се в „Отблизо” и я опознах като човек. Има голямо сърце и не се държи като световна знаменитост. За мен Джулия е сред най-отдадените и сериозни актриси, които съм виждала. Джулия е красива, елегантна, интелигентна и знае как да те предразположи, за да се получат възможно най-добрите общи сцени. Спомням си, че през 90-те всички млади актриси и момичета, които още не бяха навлезли в света на киното, желаеха да приличат на Джулия, искаха да бъдат Джулия, тя беше ценен модел за подражание на безброй девойки.

Натали Портман, актриса

Искала да стане ветеринар

Джулия Робъртс е родена на 28 октомври 1967 г. в Атланта, щата Джорджия, САЩ. Във вените ѝ тече смесица от английска, шотландска, ирландска, уелска и шведска кръв. Баща ѝ е баптист, майка ѝ - римокатоличка. Джулия има брат-актьор Ерик Робъртс, с когото не поддържа връзка от 2004 г., и сестра Лиса. Родителите ѝ се развеждат през 1972 г. Бащата на Джулия умира от рак, когато тя е 10-годишна. Самата актриса е възпитана като католичка, но през 2010 г. разкрива в интервю за сп. „Ел”, че изповядва хиндуизма. Като малка искала да стане ветеринар, след като гледала филм за д-р Дулитъл. Биологията обаче ѝ се видяла трудна и решила да стане актриса като родителите си.

Коментари

Задължително поле