Завърналата се във „Фермата” Христина пред „Труд”: Предварителни договори със себе си не сключвам

Никога различните не са били удобни

Дни преди Христина Харалампиева да получи втори шанс за участие в риалити шоуто “Фермата” и да замине за къщичките на дуелистите, където заедно с Радилена и близначките Ива и Йоана прекара няколко дни като партизанка, атрактивната софиянка даде интервю за “Труд”.29-годишната брюнетка, която спечели надпреварата за връщане в шоуто и в момента се състезава наравно с останалите участници, разказа за емоциите по време на първото си участие, както и с какви нагласи отива на безпрецедентния троен женски дуел.

“Първото, което ми мина през главата, когато разбрах, че имам шанс да се завърна отново във “Фермата”, е – каквото и да ме накарат да направя, ще го направя, независимо от цената. Искам да се върна”, убедена бе Христина.

28-2На въпроса дали смята да промени своето поведение към останалите участници, ако успее да победи Радилена и близначките, тя заяви: “Предварителни договори със себе си не сключвам, защото не се знае обстоятелствата къде ще ме отведат. Не зная, ако се върна и другите участници се държат добре с мен, дали ще имам очи да продължа да искам да им покажа това, което всъщност представляват. Ако във “Фермата” получа добро отношение, искреност и честност, ще покажа и аз същото”, обясни 29-годишната софиянка.

По думите й спортната злоба я кара да си вярва повече в себе си и да се чувства уверена в шансовете за победа срещу останалите отпаднали дуелистки. Но заедно с това осъзнава, че е имала надежди да победи и Лилия в първия си дуел, а това съвсем не се случи.

“На Хитър Петър празна му торбата. Така се случи при мен в дуела срещу Лили, защото си помислих, че ако сложа две горнища по време на четвъртата битка, ще ми е по-меко на врата. От страх да не ме убива лостът и това да допринесе да загубя, а не тежестта, реших да се изхитря. Това ми изигра лоша шега, защото ми се хлъзгаха тежестите. През тези минути, които издържахме, те ми бяха на ръцете, а не на гърба и това ме измори много по-бързо”, призна темпераментната Христина.

Относно всичките спорове и разправии с нейно участие, които й спечелиха прозвището “дразнителя” на “Фермата”, Христина бе категорична: “Абсолютно никога различните не са били удобни поради простата причина, че са трудни за управление. С това се сблъсквам ежедневно в живота ми навън. Това се случи и вътре. От болшинствата винаги съм била отхвърляна, защото не се поддавам на общия синдром – да се гони крайната цел и да се прави каквото трябва. Много от участниците вътре бяха различни в моментите, когато сме имали възможност да си говорим по-открито и не е имало камери. Това поведение мен ме караше да избухвам. Тези хора, които са ми влезли веднъж в полезрението като нечестни и неискрени, няма как след това, като имам възможност, да не ги засегна на тази тема”.

По думите на фермерката в реалния живот тя избягва моментите, в които може да ескалира до такава степен, каквато я видяхме в предаването, но там това било неименуемо. “Емоциите, които при мен са непрекъснато завишени, в шоуто бяха в пъти повече. Това никога не ми се беше случвало навън. Усетих, че изолацията действа обострящо на инстинктите ми за самосъхранение и емоционалните ми състояния. И това, че аз съм много комуникативна личност навън и имам голям кръг от хора около себе си, които обаче аз подбирам, в контролираната среда ми изигра лоша шега. В 90% от случаите, аз извън предаването бих си тръгнала от мястото на конфликта, но във “Фермата” няма къде да отидеш”, призна 29-годишната столичанка.

Христина коментира и своите отношения с Радилена, които постоянно се променяха. “На първия ми дуел не избрах Радилена главно заради това, че виждах колко я е страх. Беше ми ясно, че ако се изправя срещу нея, ще я победя със сигурност. Но заради зародилото се приятелство между нас реших да не я изкарвам от играта. Тя е много импулсивен човек, израснал в по-затворено общество, което е предпоставка за конфронтации с мен от време на време, тъй като аз съм израснала в големия град и там нещата стоят по различен начин. Радилена е истинска – каквато я видяхме във “Фермата”, такава е и навън. С нея отношенията ми могат да бъдат като с най-добрата ми приятелка – 5 минути се караме, след това се сдобряваме”.

На въпроса с кои други фермери успя да се сприятели и смята да поддържа отношения в реалния живот, Христина отговаря: “Ивайло Караньотов е човекът, с когото ще поддържам контакти и занапред. Двамата усетихме много специална връзка помежду си от гледна точка на това, че аз припознах баща си в него. Той видя човекът в мен, докато повечето от другите участници видяха “дявола”. С Ваня Стамболова също смятам да поддържам контакти”, обясни брюнетката.

По думите й от външния свят най-много й е липсвало нейното семейство. “Не е тайна, че аз отговарям за финансовата издръжка на родителите ми и изпитвах безпокойство дали всичко е наред вкъщи. Баща ми е с влошено здравословно състояние и силната ми връзка с него ме караше непрекъснато да съм обезпокоена какво се случва навън”, сподели Христина.

Според фермерката в предаването освен спорове и скандали е имало и много радостни и забавни моменти. “Хубавите и забавни случки бяха много. Аз лично изпитвах радост винаги, когато имахме контакт с носиите, при посещенията на “палавите баби” и при провеждането на обичаите. Въпреки че това прекъсваше работата ни понякога, именно тези моменти бяха една от основните цели, заради които влязох в предаването”, каза още софиянката.

Един от изводите от престоя й в предаването е, че до голяма степен е затвърдила това, че има ясна представа за себе си. “Знам, че не съм угодна на много хора и че няма да могат да ме приемат масите, защото не могат да оприличат себе си в изразяването на емоциите, както го правя аз. Не всеки има смелостта да си понесе последствията, когато покаже емоции. Разбрах също, че когато хората имат материална цел пред себе си, могат да поставят принципите и ценностната си система на второ място”.

На въпроса кой според нея заслужава да спечели наградата от 100 000 лева и кой не е достоен за това, фермерката отговаря: “Човекът, който най-малко е достоен да спечели наградата от 100 000 лв. е Дидо. Той има достатъчно фенове, върху които да продължи да работи и да продължи да полага усилия, за да заслужи тяхното признание. Недостойно би било спечелването на “Фермата” от негова страна и да стане първата звезда, решила да остане до края, но на хонорар. А този, който най-много заслужава да спечели, е Ваня Стамболова заради каузата, с която се е захванала. Тя иска да обучава деца и да им предава спорта и таланта, които има в себе си”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Интервюта