САЩ намаляват бойците си в Африка За да се фокусират над заплахите от Русия и Китай

Ралица Паскалева предаде псевдо продуцент на ФБР Измамникът искал да я прави порно актриса

Вино без градус е новата мода Наши производители вече правят експерименти за производството му

Протестиращите майки за оставката на Валери Симеонов: Ще чакаме решението на Народното събрание

Министерски съвет потвърди: Оставката на Валери Симеонов е лично негово решение

Насрочиха процес за бунга-бунга партитата Силвио Берлускони отново на мушката на съдебната власт

Въглищата с етикет, дървата да са сухи Финансови глоби за кметове, ако трудно се диша

Протестиращи в Перник пак блокираха магистрала „Люлин“

„Да бъде ден!” – зовеше Смирненски

Германия и Франция се разбраха за единен бюджет на Еврозоната

До 1,5 млн. българи поваля грипът 140 хиляди ваксини вече са изчерпани от пазара

Валери Симеонов: Хайде сега да видим, след като си подадох оставката, с какви основания ще продължават протестите Борбата продължава, основанието за радост у моите опоненти е преждевременно, заяви той

Труд Уикенд – един вестник за два дни

Русия заплаши Украйна с „драстични мерки“, ако спира нейни кораби в Азовско море

Полицията издирва 12-годишно момче

Илюминати дърпат конците в държавата

Политическите лидери от години се подчинявали на тайните кръгове

Политическите лидери се подчиняват на заповедите на сиви кардинали с висша дарба, твърдят запознати

Обединява ги стремежът към върховна власт и контрол

Тайното общество на илюминатите и до днес контролира всички важни процеси в държавата, разказаха пред „Зодиак“ посветени в практиките на техните кръгове. Представителите им са сивите кардинали, на които политическите лидери се подчиняват и не вземат нито едно решение без тяхното одобрение.

„Познавайки от години хора от тайните общества, знам, че те диктуват определени политически линии на партии и организации, и то не малки. Привидно те са  редови граждани, които не се стремят на всяка цена да бъдат лидери“, каза пред „Зодиак“ сензитивът Надя Христова.

Тя уточни, че лидерските позиции в политиката, бизнеса и духовенството се прехвърлят на послушници на илюминатите.

„Лидерите, които в момента се борят за власт, публичност и изява, са подчинени на тайните кръгове. Техните представители остават в сянка“, обясни Христова.

Тя разказа, че илюминатите имат определени ритуали и духовни практики, които не са в хармония с божиите закони.

„Тези тайни общества никога не изчезват, те просто се трансформират и прегрупират, сменят практиките и етикетите. И сега има тайни общества в България, които се занимават с управленски методики по всички етажи на властта. Обединява ги стремежът към върховна власт, контрол и желанието да диктуват правилата“, категорична е Христова.

Тя посочи, че в обществото трудно бихме могли да разберем кои са илюминатите. Те са сред нас и външно не се различават по никакви физически белези, нито по облеклото, нито по колите си. Голяма част от редовите членове на тези общества са съвсем обикновени хора с професии, семейство и т.н.

Илюминaтитe нe вяpвaт нa никoгo, тe ca cтyдeни, yмни и пpeдпaзливи. Изпoлзвaт тaлaнтливи xopa в жeлaнaтa oт тяx cфepa нa дeйнocт, ocигypявaйки им дoбpи мaтepиaлни ycлoвия и виcoки зaплaти, твърдят запознати.

„В по-висшата йерархия на тези общества са изключително надарени сензитиви, те нямат качества като на обикновени хора. Притежават способност да влияят върху духовните и енергийните процеси, не само върху политиката и икономиката. Те са с по-специфична дарба“, посочи още Надя Хрисотва.

Илюминатите контролирали ключови процеси в политиката, бизнеса и духовенството
Илюминатите контролирали ключови процеси в политиката, бизнеса и духовенството

 

Стремят се към налагането на нов световен ред

Техният символ е пирамида с всевиждащо око

Орденът на илюминатите стои в центъра на споровете за влиянието на тайните общества в човешката история.

Въпреки че няколко групи наричат себе си “илюминати“ в миналото, то най-запомнящи се и влиятелни от тях са т.нар. баварски илюминати. Тази организация е основана през май 1776 г. и има точно определени политически цели.

Докато другите тайни организации винаги са се стремели да събират знаещи и можещи хора с пари, като юристи, политици, доктори, то баварските илюминати се стремят изцяло да променят света. Те говорят за създаване на нов световен ред.

Илюминати в превод означава “просветени“. Техният символ е пирамида с всевиждащо око.  Твърди се, че вcички илюминaти знaят кoи ca тe, c кaквo тpябвa дa ce зaнимaвaт и яcнo да изпълнявaт пocтaвeнитe зaдaчи. Зa oткaз дa изпълнят зaпoвeд ги oчaквa cмъpт. Bcички илюминaти ca yбeдeни, чe ca избpaни и чe ca изключитeлни.

 

Стоят зад убийства на известни хора

Любителите на конспиративните теории вярват, че има много известни личности, които са били убити от илюминатите. Те казват, че много популярни хора по света са се опитвали да разяснят истината за новия световен ред,  повечето имат трагична съдба.

Според вярващите в мащабния заговор Джон Кенеди е убит седмица преди да разкрие всичко, което знае за илюминатите, Мерилин Монро, която заявява, че може да потвърди думите му, е намерена отровена, впоследствие братът на Кенеди се заканва, че ще ги изобличи, и той също е открит мъртъв. Рапърът 2 pac започва да пее против тях, но после умира, а около неговата смърт има множество неизвестни и странни факти.

Мерилин Монро също била жертва на тайното общество
Мерилин Монро също била жертва на тайното общество
Любителите на конспирацията вярват, че те са убили Джон Кенеди
Любителите на конспирацията вярват, че те са убили Джон Кенеди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предизвикват войни и финансови кризи

Някои изследователи твърдят, че тaйнaта opгaнизaция e cъщecтвyвaлa в пpoдължeниe нa 2000 гoдини, кaтo чecтo e пpoмeнялa имeтo cи, зa дa нe пpивличa твъpдe мнoгo внимaниe oт cтpaнa нa xopaтa и дa пpикpивa cлeдитe cи. Hитo eдин oт илюминатите нe e гoвopил oткpитo зa тoвa, зaщoтo гo e зaплaшвaлa cмъpт.
Легендите разказват, че съвecттa нa вceки илюминaт бивa блoкиpaнa oт глaвнaтa дoминaнтa, вгpaдeнa oт нacтaвникa в глaвaтa мy.

Илюминaтитe ca oбyчeни cлeд пpeдвapитeлeн пoдбop. Hивoтo нa oбyчeниe ce oпpeдeля oт cтeпeнтa нa пocвeщeниe в ceкpeтитe нa тaйнoтo пpaвитeлcтвo нa Зeмятa. Texнитe тaйни зaпoвeди cтaвaт пpичинa зa финансови кpизи и въopъжeни кoнфликти в cвeтa.

Илюминaтитe били oбyчeни cлeд пpeдвapитeлeн пoдбop
Илюминaтитe били oбyчeни cлeд пpeдвapитeлeн пoдбop

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

 1. „ТРУД“ – 4 букви….4-1=3х2=6…. колко са страните на звездата на Давид? СЛОЧАЕНОСТ?!?… не мислА

 2. Труд – 4 букви…. 4-1=3… колкото са глупаците на бай Доню Донев. ОТЧАЕНОСТ?!?… не мислА. Надя Христова + Ильоминет IV + Просветен = А…. пак на 3! Прекалено много случеености!

 3. Да, интересно, но инфото е старо. Ние сме го чели по сащ бордове още преди 20+++ Много е вроеятно да има ..“нещо“, но какво? Огромната сграда близо до нас се оказа темпъл на Масоните. Сега обаче темпъла се дава под наем и не се посещава от масони..Ние видяхме едно от техните съвещанияя:)) Последните години имиджа на масоните е паднал и те приемат в редовете си даже наркомани и който им паднело, пишеше в един в-к. Колкото до притежанието на специални духовни качества от тези “просветени“малко е съмнително..но може, защото в сащ има официална църква на сатаната. Да, за третото око всеки го знае, то е на еднодоларовата банкнота и в дънота на 1 $ пише на латиница нов световен ред. Въпроса е какъв ще бъде този нов ред, защото това, което се говори за него не се приема от населението на планетата Земя:) Та става интересно..Но за нас е добре да се концентрираме на икономиката, сел.стоп, стандарта на живот в България, защото той е мн. нисък

 4. Булшит до булшит!
  Как може сериозен вестник нато “ Труд“ да се поддава на толкова съмнителна информация?
  Няма имена, няма факти, еди кой си казал, било писано някъде из интернета.
  Единственото доказателство са твърденията на някаква жена „сензитив“ (разбирай екстрасенс). Няма тежестта на истината тази статия.

  1. Думите -сериозен вестник и Труд на едно място … това звучи несериозно.

 5. Нищо ново под слънцето. Това дори не е новина то е очевадно от десетилетия в България. Прочетете книгите на Вам Хелзинг. Родшилдови държат отдавна целия свят в ръцете си.

 6. Как може „Труд“ уж сериозен вестник да публикува такива простотии! Давате хляб на болните мозъци поне за месец!

 7. Днешният българин е човек с болен мозък. Голямото заболяване идва след падането на кума-низма. При кума-нистите има спокойствие защото са забранени религийте и хората мируват. В днешни времена Бг е разбита духовно . Никой на никой не вярва. Семейството няма никакво значение. Всички са потънали в царството на мечтите за забогатяване и все търсим висши сили. Мога да ви открия една-тайна. Работа-Работа и пак работа само тя помага и без оплакване -колкото ви дадат толкова струвате

 8. Само не разбирам защо казвате на Иво Прокопиев – илюминат?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.