Истинска любовна история за първи път в Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA за първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите ще видят как ще се разгори истинска любовна история между двама топ готвачи. Ще има откровено признание в любов, покана за романтична вечеря, както и свенливи погледи и усмивки, които ще признаят, че две сърца вече туптят заедно дори и в Кухнята на Ада. Дали романтичната любовна история ще потуши напрежението в двата отбора предстои да разберем тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България.

Междувременно групата на младите ще влезе в открита битка на егото с групата на опитните и войната на поколенията ще заплаши да потопи червения кораб. Вчера видяхме как женското неодобрение към Соня успя да сплоти отбора и за първи път дамите завършиха успешно вечерната си резервация. Към кого ще са насочени този път женските дрязги и дали трите красавици ще покажат не само хубост, но и завидни умения в кухнята ще разберем скоро. При сините успешната серия във вечерните резервации беше прекъсната от прекаленото самочувствие на готвачите, лоши заготовки, директни обвинения и прехвърляне на вина. В резултат - Реджеп сложи оранжевата престилка. Дали стратегията му да претендира безцеремонно за мястото на най-добрия готвач в Hell’s Kitchen България ще му помогне и този път – гледайте довечера в Hell’s Kitchen България.

В центъра на дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще бъде нейно величество пицата. Този път топ готвачите ще трябва да мислят стратегически кого да предизвикат на кулинарен дуел от противоположния отбор – дали ще решат да се изправят срещу най-слабия за лесна победа или срещу най-силния, за да докажат, че са по-добри. Ще е демонстрация на характер, качества, тактика, умения, но и въображение. Шеф Ангелов ще оценява представянето на топ готвачите заедно с пица шеф номер едно в България - Радостин Кирязов. Кой ще бъде победител в предизвикателството предстои да разберем.

Вечерната резервация ще донесе емоции под налягане и за двата отбора. Червените ще се борят с личното си его, индивидуалност и липсата на комуникация. Нов фаворит в екипа ще се опита да овладее женските престрелки, но дали сблъсъка на поколенията ще сплоти дамите или отново лагерите ще са ключови за успеха на отбора? Сините ще се лутат между нови конфликти, откритите обвинения и пореден рунд в ожесточената битка „кой е по-добър готвач“. Ще се появи ли лидер в синята кухня и ще успеят ли мъжете да нахранят гостите в своята половина на ресторанта? Ще има ли готвачи, които ще са новите фаворити на шеф Виктор Ангелов за вечерта или повече ще бъдат тези, които ще го разочароват истински? Не пропускайте да гледате новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме