Италианците узнаха с коя си ляга лидерката на демократите Ели Шлайн

Между градовете Ливорно и Флоренция разтропаните фотографи са засекли в края на миналата седмица Ели Шлайн и нейната изгора. „Половинката“ на Ели е щракната как разхожда всеизвестното в Италия куче на видната политичка със странното име Пила или стек, пържола, на български.

Секретарката на най-голямата лява сила на Апенините упорито криеше любовницата си

Младата жена се казва Паола, сардинка е, на 28 години, живеят заедно с Ели от 2019-та

Ели Шлайн е изключително интелигентна, свири добре на пиано и английскят й е роден - нейният баща е американец

Папараци-ударници най-после заснеха отговора на въпроса, който вълнува вече месец италианците: коя е дамата, с която си ляга новата лидерка на Демократическата партия Ели Шлайн? От щракнатата без нейно съгласие и публикувана в седмичното списание „Ио Дона“ снимка се вижда, че тя е симпатично и лъчезарно момиче, само дето е издокарано така, както със сигурност се е обличала майка му през осемдесетте години на миналия век. Тоест тоалетът й е доста демоде, малко развлечен, доста винтаж, макар и да е перфектен за небрежен воаяж през уикенда из удивително красивата италианска област Тоскана.

Там и по-точно между градовете Ливорно и Флоренция разтропаните фотографи са засекли в края на миналата седмица Ели Шлайн и нейната изгора. Случило се е въпреки взетите от двете млади жени едва ли не конспиративни мерки на всяка цена да се скрият от недоброжелателните очи на фотокамерите.  Защото Ели и спътничката й в живота пристигат заедно с такси до гарата във Флоренция, но първо от колата слиза едната, малко по-далеч другата, добират се през два отделни входа до перона и се качват в различни вагони на влака за Болоня. Но без да знаят, че образите им вече са „заключени“ в десетки хиляди пиксела, тъй като първо двете са заснети докато са в таксито.

После „половинката“ на Ели е щракната как разхожда всеизвестното в Италия куче на видната политичка със странното име Пила или стек, пържола, на български.

Това, че избраната за лидер на демократите на миналия 26 февруари 37 годишна жена е лесбийка, италианците го научиха преди три години. Тогава тя си направи каминг- аут или разкри сексуалните си предпочитания в едно телевизионно интервю. Подчерта обаче изрично, че била обичала през живота си както много мъже, така и много жени.

Разказа още, че в оня момент, някъде в началото на 2020 г.,  изживявала голяма любов с жена, но не пожела да даже и дума повече за нея. Та от тогава италианците се питаха, коя е дамата, завладяла сърцето на бившата евродепутатка и сегашна народна представителка в италианския парламент Ели Шлайн?  Която в интерес на истината е изключително интелигентна, свири добре на пиано и английскят й е роден - нейният баща е американец с еврейски корени и професор по право, а майка й е чистокръвна италианка, пак професорка по право. Другото, което се знаеше за Ели, е това, че тя е приятелка с бившия президент на САЩ Барак Обама и е участвала като доброволка в двете му предизборни кампании през 2008 и 2012 г. 

Но освен разтропани папараци, илюстрованото списание „Ио Дона“ разполага и с пробивни репортери. Които по снимката успяха да установят самоличността на „половинката“ на секретарката на Демократическата партия. Казва се Паола, сардинка е, годините й са 28, тоест по-млада е от Ели с девет години. Двете в момента живеят в апартамент под наем в Болоня, но скоро щели да се пренасят в Рим. Там Ели битувала в едно жилище със съквартирантка на име Киара Грибаудо, която също е  депутатката-демократка. Ама тези дни щяла да се изнася от апартамента, където предстояло да се нанесе Паола – информира любопитните жители на Апeнините списание „Ио Дона“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Репортажи