Как да се обличаме стилно през 2021?

Ако често четете модни списания и следвате модни блогъри в търсене на вдъхновение, тогава вероятно вече знаете огромен брой съвети как да се обличате модерно, да следвате модните тенденции и винаги да изглеждате подходящо облечени. Но въпреки тенденциите, под влиянието на модните съвети, започваме да губим индивидуалността си. Облеклото трябва да ни придаде индивидуалност, да ни помогне да формираме наш собствен, уникален стил. Всъщност да бъдете стилни е много по-лесно, отколкото ви се струва.

Ще ви разкрием няколко съвета за това как да намерите своя стил без да се налага да копирате известните личности, блогъри и инфлуенсъри.

Намерете вашия моден почерк

Модният почерк може да се прояви във всичко. Червеното червило е най-известния почерк на много знаменитости, защото то е класика. Прическата също може да се използва, за да създадете свой личен стил, например бритонът, който така добре стои на по-заоблени лица, или прическата боб, която е изключително модерна в момента. Много дами намират своя почерк в маникюра си, като дори много от тях избират да си го правят сами, за да му придадат още по-голяма индивидуалност. С комплектите за гел лак от Nailsbg може да създадете шедьоври в домашни условия и да откриете своя моден почерк, който никой друг няма да може да копира. Гел лакът издържа със седмици, така че може да сте спокойни, че няма да се налага да го поправяте през ден. 

Подходящ грим и прическа

Лошият грим и прическа могат да развалят всеки външен вид. Ако не обичате да носите ярък грим, това не е проблем. Естественият грим е винаги на мода. Но за да създадете перфектния естествен грим също изисква определени усилия. Нанесете минимум грим - лек коректор под очите и върху зачервяванията на кожата, малко руж, червило и хайлайтър. Това е всичко, което ви трябва, за да може лицето ви да заблести. Същото важи и за прическите. Прическата трябва да подчертава вашата индивидуалност, стил и да бъде подобна на формата на лицето ви. Опитайте се да не правите прическата си твърде съвършена - стегнатите къдрици изглеждат твърде изкуствени.

Намерете перфектните дънки

Дънките отдавна са станали задължителна част от гардероба на всяка дама, с която можете да създадете както небрежни, така и ярки, празнични визии. И наистина, перфектният чифт дънки винаги ще ви помогне по най-бързия начин да изглеждате стилно. Но, разбира се, универсалния чифт е този, който идеално подхожда на вашия тип тяло. За по-формален стил може да ги съчетаете с риза, а за по-вечерен стил с блузи с големи ръкави и дори дантели.

Избирайте правилния размер

За съжаление, не всички спазват този важен съвет. Дрехите, които не са по размер, ограничават движенията ви или приличат на чувал, не стоят добре на никого. Дори когато на мода са оувърсайз модели, границата е много тънка и лесно се пресича.  Затова се опитайте да изберете дрехи във вашия размер. Най-хармонично изглеждат тоалетите, които съчетават обемна горна част с плътно прилепваща долна част и обратното. 

Това правило важи и за роклите, които толкова добре стоят когато са правилния размер. Дамските рокли от VS Fashion пасват на всяко тяло и ще внесат свежест във вашия гардероб, така че да може всеки ден да сте стилни и елегантни.

Независимо какво изберете да облечете, най-добрия съвет за това как да изглеждате винаги добре е да носите дрехите си със самочувствие и вдигната глава. По този начин никога няма да останете незабелязани.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл