Как да си намислим новогодишно желание така, че да се сбъдне

Дори скептиците в новогодишната нощ стават мечтатели и тайно от всички, мислено изричат ​​най-съкровените си желания. Как работи тази свята магия, всеки решава сам: някои вярват, че първите минути на Нова година са вълшебно време, когато „Вселената чува“, други вярват в енергията на думите и мислите - когато хиляди хора отправят желания почти едновременно, се отваря портал и ние „прескачаме“ там с нашите желания за нова кола или успешен брак. По един или друг начин желанията на много хора наистина се сбъдват. За да влезете в списъка на щастливците, използвайте инструкциите на експертите.

Факт, а не искане

Ако искате да отправите желание под звуците на новогодишните камбани, тогава правилната формулировка е много важна. Колкото по-ясно и точно е, толкова по-успешен ще бъде резултатът. Основното изискване е формулировката да бъде в сегашно време. Да: „Здрав съм.“ Не: „Искам да съм здрав.“ Неясната формулировка може да ви изиграе лоша шега. Молейки да заживеете в нов апартамент в отговор, желанието се сбъдва, но не както бихте искали. Например може да възникне спешен случай с предишния апартамент...

Без "не" и "никога"

Не използвайте отрицание като „няма начин“, „не“, „никога“. Също така, не употребявайте думи като: „бих искал“, „бих направил“ и т.н. В този момент вашият енергиен потенциал е много важен. Отношението трябва да бъде положително: радостта от новото време, конкретиката и настойчивото избягване на неясни формулировки са от съществено значение.

Режим на защита

Желанието трябва да се пази в тайна, дори да не се намеква на никого за него. Също така е изключително важно да повярвате, че то ще се сбъдне, тъй като мислите ви са енергия. След това трябва да забравите за желанието. Вероятно ще вървите по посока на реализиране на целта с действия, но не си струва да си повтаряте непрекъснато за съкровеното си желание.

Желанията против някого са бумеранг

Гневът е една от най-мощните емоции. Следователно желанието, отправено против даден човек, със силната енергия на това послание, може да бъде „чуто“. Но е опасно да се иска през новата година и в други дни да се наказват врагове и хората, които са ви наранили – негативното желание се връща като бумеранг.

Не можете да искате нещо, вместо другите

Разбира се, искаме близките ни да са щастливи и здрави през новата година, но да отправяме пожелания за други хора не е правилно. Дори ако това желание косвено ще ви засегне - например, желание съпругът ви да си намери работа или дъщеря ви да се омъжи. Смята се, че подобни желания имат грешно послание. Желанието трябва да бъде лично и съкровено, без да се преекспонира.

Желанието не е любовна магия

Новогодишното пожелание трябва да е реалистично. Невъзможно е да накарате човек да се влюби във вас, само под звъна на новогодишните камбани. Не губете време и не молете Вселената да накара определен мъж внезапно да ви заобича. Но можете да поискате любов по различен начин - да откриете любовта. Не забравяйте едновременно за първа точка, за спецификата, желанието „Искам да срещна мъж“ може да се сбъдне - първият човек, когото срещнете на улицата, ще бъде просто мъж. По-добре е да формулирате искането по-конкретно: „През 2021 г. да имам връзка с мъж“.

Когато отправяте желание, е важно да сте готови да поемете отговорност за изпълнението му и да приемете възможните последици. Не забравяйте, че Вселената ще ви чуе и ще ви даде това, което искате, ако го формулирате ясно и с добро послание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл