Американският конгресмен Дейв Трот е потвърдил подкрепа към суверенитета на Македония

Конгресменът от щата Мичиган Дейв Трот, подпредседател на комисията в конгреса за Македония и Македонците в САЩ, е изразил своята подкрепа към Македония и коментира скорошните изявления на колегата си от Конгреса Дейна Рорабакър, съобщи македонската медия “МКД“.

„Македония е ключов партньор за американската национална сигурност по света. Също така македонската диаспора в САЩ е ключов елемент от нашето общество с участие в напредъка на цялата наша нация. Наш общ интерес е суверенна и силна Македония“, е заявил Трот.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

    1. Ако превода е точен този израз много ясно показва какво е отношението на американците към останалия свят.

  1. Всички българи трябва да подкрепят суверенитета на Македония. ако не дай Б. вземат да ни я пришият към нас, ще се разпаднем като държава съответно като нация до два месеца.

  2. Българският интерес също е за суверенна Македония. Е, не много силна, щото ще вземат да си повярват и да тръгнат да завладяват Пиринска и Егейска Македония. Солунската митница е емблематична и за тях.

  3. До десетина години Западна Македония, Албания и Косово ще се обединят в една държава и т. нар. македонци никой няма да ги пита. Нас, дупедавците, също. Само Гърция може да се връцне.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.