Медици разказват за донорството пред ученици във Велико Търново

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

Корейска работа В Сеул смятат, че няма нищо по-качествено и по-добро от тяхното

За два дни екип на в. „Труд“ беше в Сеул за да отразява посещението на министър-председателя Бойко Борисов в Южна Корея. Дори за малкото свободни часове успяхме да съберем толкова много впечатления, че те биха изпълнили страниците на цял един вестник.

Тук бихме споделили накратко, че ако искате да посетите една подредена, спокойна, цивилизована и културна държава, то трябва да отидете в Южна Корея. Широки, многолентови магистрали, чистота, красиви урбанистични решения и безброй технически хитрости улесняват живота на корейците., които ви показваме в снимките на тази страница. Тук корейската продукция е издигната в култ и всичко корейско се смята за най-доброто в света. И с основание.

Самочувствието на корейците е толкова високо, че сградата на сеулското кметство е с формата на гигантско цунами, което е надвиснало над старата сграда от японската окупация, като, че ще я отнесе. Корейците имат мания по европейската хубост и тук е създаден култ към „отворените“ очи, големия европейски нос. Козметиката и пластичната хирургия са грамадни индустрии.

Разказват, че ректорът на университета „Ханкук“ в Сеул, като дошъл със съпругата си преди няколко години в България, помислили всички за филмови звезди. Толкова красиви им изглеждали българите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.